در اینفوگرافی زیر به محرک‌های رایج بیماری آسم و راهکارهای جلوگیری از آن اشاره می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آسم یک بیماری التهابی در قسمت مجاری تنفسی است و علائم آن تنگی مجاری هوایی، سرفه‌های شدید و خشک، تنگی نفس و خس خس سینه است که در دوران کودکی علامت مهم آن سرفه‌های شدید و مقاوم به درمان است، اما در بزرگسالان علائم آسم واضح‌تر نمایان می شود و فرد در تماس با عوامل محرک مثل دود، گرد و غبار، سرما، فعالیت بدنی و علائم آسم را مشاهده می‌کند.

آسم یک بیماری جدی و مزمن ریه است که غالبا با التهاب مجاری هوایی همراه است و می تواند سبب مشکلات تنفسی شود.

مزمن به این معنا است که بیماری همیشه وجود دارد حتی زمانی که بیمار احساس ناخوشی ندارد در صورت تحریک مجاری هوایی در فرد مبتلا به آسم علائم خس خس سرفه تنگی نفس و فشردگی قفسه سینه ظاهر می‌شود و تنفس طبیعی و راحت برای بیمار دشوار می‌گردد.

عوامل مختلفی باعث مشاهده حملات آسم در افراد می‌شود که می‌توان به موی حیوانات، گرد و خاک، آلودگی هوا، مواد شیمیایی موجود در هوا یا غذا، گرده افشانی گیاهان، عفونت تنفسی مانند سرماخوردگی و استرس اشاره کرد.

آسم و راهکارهای مقابله با حملات آن+ اینفوگرافی

بهتر است اگر فردی مبتلا به این علائم به صورت بدخیم است سریعا به پزشک متخصص مراجعه کند، اما در صورت لزوم هم می‌تواند از اسپری‌های مخصوص برای جلوگیری از این حملات هم استفاده کنند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.