به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، نقوی رئیس اداره شیلات شهرستان بابل گفت: هفته گذشته 4 دوره آموزشی آشنائی با طبخ ماهی برگزارشد که 330 نفر شرکت کننده داشت.
وی افزود: پیش بینی می شود با تداوم برگزاری این جشنواره های آموزشی سرانه مصرف افزایش و ماهی با تنوع و کیفیت بهتری طبخ و جایگاه ویژه خود را در سبد غذایی خانوارها پیدا کند.
رئیس اداره شیلات شهرستان بابل گفت: در این راستا با بهره گیری از مدرس مجرب کشوری طبخ آبزیان، ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان، ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سطح سلامت جامعه، هشت نوع روش مختلف طبخ آبزیان شامل سالاد ماهی، سوپ ماهی، املت ماهی، سوفله ماهی، خورشت آلو زرشک با ماهی، لازانیای ماهی، چامین ماهی و خورشت کاری با پلو به صورت عملی آموزش داده شد.
انتهای پیام/ع