به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، فلکی مقدم رئیس اداره شیلات شهرستان تنکابن و رامسر گفت: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته و براساس برنامه ریزی یک دوره آموزشی آشنائی باشیوه طبخ ماهی برای بانوان شاغل ادارات و نیز خانه دار شهرستان رامسر با استفاده از مربی مجرب آشپزی برگزارشد که دراین دوره تعداد 60نفر شرکت کردند.
وی هدف از برگزاری این دوره ها را ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و نیز تنوع طبخ ماهی دانست و افزود: شرکت کنندگان دراین دوره ضمن استقبال از برگزاری آن خواستار استمرار این دوره ها به تفکیک ادارات شدند.
در این دوره فراگیران با شیوه طبخ 5 نوع غذا شامل بنیه ماهی، سوخاری ماهی، سالاد ماهی فیش برگرو آش ماهی آشنا و آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
انتهای پیام/ع