به گزارش خبرنگار
حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ استاد شیرینیپز اندونزیایی موفق به پخت کیکهایی عظیم شده که در نوع خود بینظیر اند. بناهای عظیم تاریخی چون معابد، کلیسا و قلعه به زیبایی هر چه تمام تر در قالب کیک دیده میشوند، ارتفاع برخی از این کیکها گاهی به 7 متر میرسد.
مجموعه کار خود را در سال 1993 با یک نانوایی کوچک در شهر جاکارتا آغاز کرده و سال 2004 موفق به پخت انحصاری این کیکهای غول پیکر شده است.
24 کارگر شیرینی پز، 12 ساعت در روز کار میکنند، کاری که گاه تا یک ماه ادامه پیدا خواهد کرد. قیمت پایه کیک ها از 5000 دلار آغاز و در برخی موراد به 500 هزار دلار میرسد. در نهایت 2 کامیون این بناهای شیرین را به محل مراسم مورد نظر میرسانند.
برای دانلود
اینجا کلیک کنید