وی افزود : شهرستان میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار و 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد .
مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : 30 درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود .
از انبه نارس بصورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود .
برداشت محصول انبه نارس تا اواخر خرداد و انبه رسیده تا اوایل مرداد ادامه دارد .
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور را دارد .
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ-بی و سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتئینها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است .