به گزارش
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، خسرو صادق نیت با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت نظارت بر اماکن عمومی عرضه مواد غذایی دارد، اظهار کرد: اماکنی که قانونی و دارای شناسنامه هستند توسط وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان این که وزارت بهداشت بر روی بهداشت پرسنل این اماکن نیز نظارت میکند و آنها را مورد ارزیابی قرار میدهد، افزود: البته ما از مراجع ذیصلاح میخواهیم که در خصوص نظارت و ارزیابی هر کدام مسائل قانونی خودشان را پیگیری کنند.
وی در خصوص نظارت بر رستورانهای بین راهی با بیان اینکه این رستورانها یکی از مراکزی هستند که مورد توجه ویژه از نظر نظارت و ارزیابی میباشند، گفت: در زمانهایی مثل تعطیلات که مراجعه به این اماکن بیشتر میشود نظارتها نیز بیش از روال معمول خواهد بود و به طور مثال در ایام نوروز نظارت بر این اماکن دو تا سه بار در روز انجام میشد.
صادق نیت با تاکید بر این که رستورانها باید از گوشت ذبح شده مورد تایید سازمان دامپزشکی استفاده کنند، گفت: یکی از نظارتهای وزارت بهداشت، نظارت و بررسی روال تهیه مواد خام و اولیه رستورانها و اماکن عرضه مواد غذایی است که باید تمام مواد تهیه شده آنها مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر با خریداری تجهیزات جدید میتوانیم دمای داخل گوشت را اندازه گیری کنیم و دمای داخل یخچال را هم اندازه گیری میکنیم.
صادق نیت یادآور شد: چنانچه رستوران و یا مراکز عرضه مواد غذایی حداقل موازین بهداشتی را نداشته باشند با آنها برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/