به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید بسیاری از افراد جامعه دچار انواع مختلفی از اختلالات روانی باشند، اما چون نسبت به آن آگاهی ندارند، برای درمان آن اقدامی انجام نمیدهند. اولین مرحله برای درمان اختلال، داشتن شناخت کامل نسبت به نوع بیماری است.
اختلالات روانی فقط فرد مبتلا را رنج نمیدهد بلکه زندگی را برای اعضای خانوادهاش نیز سخت و غیرقابل تحمل میکند و اجازه نمیدهد از زندگیشان لذت ببرند.
در نظر داشته باشید که این چند اختلال، تنها انواع ناهنجاریهای روانی نیست. در واقع تنوع این ناهنجاریها در حدی زیاد است که ما فقط چند نمونه شایع از آنها را برای معرفی به شما انتخاب کردهایم.
روابط عاطفی ناپایداریکی از علائمی که نشان دهنده اختلال در شخصیت فرد به حساب میآید این است که فرد در روابط عاطفی دچار مشکلات زیادی میشود به گونهای که این افراد به سرعت در رفتارهایشان دچار نوسان میشوند و تعادل و ثباتی در آنها وجود ندارد.
پرخاشگریاین افراد حوصله نگهداری از بچههایشان را ندارد و به سرعت از کوره در میروند و میتوان گفت زمانی که عصبی هستند به کلی کنترلشان را از دست میدهند، همچنین این افراد هیچ علاقهای به فعالیتهای گروهی ندارد و اغلب حس میکند هیچ کس در این دنیا حرفش را نمیفهمد.
بدگمانیافرادی که دارای اختلالات روانی پنهان هستند و به دیگران بشدت حسادت میکند و در عین حال آنها را در جایگاهی پایینتر از خود میداند به عبارتی این افراد دچار بیماری خودبزرگ بینی هستند.
از آنجا که همه در دنیای این بیمار، دشمن هستند طبیعی است که از آنها بترسد و بر حذر باشد و فاصله بگیرد. به همین دلیل است که بدگمان و منزوی میشود و از دیگران حتی اعضای خانواده اش کناره میگیرد.
عصبانیهاافراد عصبانی اغلب مدتی پس از بروز رفتارهای خشن ابراز پشیمانی میکنند.
این افراد ممکن است به شما قولهای زیادی بدهند، اما قول کسی که مبتلا به این ناهنجاری باشد تا پیش از گفتوگو با روان شناس و تحت درمان قرار نگرفتن، چندان قابل اعتماد نیست.
انتهای پیام/