شیوا وکیلی روانشناس تربیتی در گفتگو با خبرنگار
حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار داشت: تولد فرزند برای والدین و به خصوص پدران بسیار لذت بخش است ولی در این میان گاهی مشکلات روحی مانند افسردگی به دلیل توجه بیش از اندازه خانم ها به فرزند، برای مرد ایجاد می شود.
وی در ادامه افزود: ترس و دلهره از برآورده نشدن نیازهای فرزند، تغییر نوع ارتباط با همسر مانند کاهش روابط کلامی و عاطفی میان زوجین و همچنین سرکوب انتظارات و خواسته ها، از مهم ترین عواملی است که باعث می شود گاهی مردان صبر خود را از دست داده و دچار بحران های روحی شوند.
این روانشناس تربیتی ادامه داد: همکاری زوجین در تربیت فرزند، گذراندن وقت بیشتر در کنار یکدیگر، صحبت در مورد مسائل مختلف، توجه به نیازهای عاطفی همسر، درک احساسات و ایجاد دلگرمی می تواند نقش مهمی در کمک به مردان برای پشت سر گذاشتن این دوران باشد.
وکیلی با بیان اینکه از جمله مهم ترین علائم این افسردگی اضطراب،عصبانیت، مشاجره در محیط کار و تغییرات خلق و خو است، یادآور شد: افسردگی در مردان معمولأ 3 تا 6 ماه بعد از تولد فرزند است و برخلاف خانم ها، مردان ترجیح میدهند افسردگی خود را از دیگران پنهان کنند که متاسفانه این امر علائم بیماری را تشدید می کند.
انتهای پیام/