وی ادامه داد: یعنی اگر بتوانیم در وعده سحری مصرف پروتئین و چربی حیوانی را به حداقل برسانیم میتوانیم در برنامه غذایی خود موفقتر باشیم.
این متخصص تغذیه افزود: عزیزانی که در وعده سحری، میزان کمتری از چربیها به ویژه چربیهای اشباع و حیوانی و غذاهای سرخ کردنی و پروتئین حیوانی استفاده میکنند، معمولاً موفق میشوند در یک ماه میزان کلسترول و چربی خون خود را کاهش دهند و احساس سبکی کنند.
رضایی با بیان اینکه یکی از مشکلات شایع در کشور به ویژه در خانمها بحث کم خونی است، افزود: که این مساله با تغذیه غلط در ماه مبارک رمضان معمولا تشدید میشود.
وی ادامه داد: توصیه ما به این افراد این است که مصرف مواد پروتئینی حیوانی را به ویژه در زمان افطار و شام بیشتر کنند؛ چرا که مصرف مواد پروتئینی حیوانی منابع خوب آهن هستند و در وعده سحری معمولا عطش را بیشتر میکنند و میل به آب را افزایش میدهد.
این متخصص تغذیه در ادامه تاکید کرد: در نتیجه توصیه نمیکنیم که ما منابع پروتئینی حیوانی به ویژه گوشت قرمز را در وعده سحر داشته باشیم؛ اما مصرف منابع پروتئین حیوانی اعم از گوشت سفید یا قرمز یا سایر منابع پروتئین حیوانی که از نظر آهن غنی هستند در وعدههای افطار و شام مشکل خاصی را ایجاد نمیکنند.
وی در پایان با بیان اینکه منبع پروتئین حیوانی در واقع منبع آهن حیوانی هستند، یادآور شد: برای سلامتی فرد به ویژه برای خانمهای کم خون بسیار توصیه میشود پس خواهش ما از عزیزان این است که اگر از مشکل کم خونی رنج میبرند سعی کنند در وعدههای افطار و شام حداکثر از منابع پروتئین حیوانی استفاده کنند.