به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،وهاب پیرانی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام بیان کرد: با شروع فصل گرما در اواخر بهار تا اوایل پاییز زمانی که کنهها رشد میکنند این بیماری به وجود میآید.
وی اظهارکرد: برای انتقال بیماری توسط کنه ابتدا باید کنه مبتلا شود که ناقل بیماری شود.
پیرانی در خصوص افراد در معرض ابتلا به این بیماری خطرناک افزود: چوپانها و افرادی که در مراکز تولید گوشت و کشتارگاهها فعالیت دارند در معرض این بیماری قرار دارند و جزو دسته اول مبتلایان به این بیماری قرار میگیرند.
وی هم چنین عنوان کرد: تماس با خون آلوده حیوانات به صورت زنده و لاشه در حین ذبح و قطعه قطعه کردن تمیز کردن گوشت و کندن پوست، مصرف گوشت آلوده یا گوشت خام و نیم پز سبب انتقال بیماری میشود.
وهاب پیرانی ادامه داد: این بیماری از طریق حیواناتی همچون گاو، گوسفند، بز، سگ و جوندگان همچون موش و خرگوش و شتر مرغ و جوجه تیغی به وسیله برخورد با ترشحات خون بیمار مبتلا و حتی تنفس در اتاق فرد مبتلا سبب انتقال بیماری میشود.
انتهای پیام/ د