محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: محتویات درون کباب های کوبیده می تواند از مواد مضر برای بدن همچون پوست مرغ و سیرابی تهیه شده باشد که این مسئله پیامدهای جبران ناپذیری برای سلامت عمومی جامعه در پی دارد.
وی ادامه داد: وجود پوست مرغ در برخی از کبابها سرطان معده و روده را به همراه خواهند داشت و هر چه سریعتر باید فروش این محصولات متوقف شود.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران با تاکید بر خرید از رستوران های معتبر بیان کرد: شهروندان حتی الامکان باید از خرید کبابهای کوبیده به دلیل نامشخص بودن محتویات درون آنها خودداری کنند.
وی تصریح کرد: در واقع این کار یک تقلب محسوب میشود و باید با واحدهای عامل چنین تخلفاتی برخورد شود.
عزیزی افزود: استفاده مکرر از این مواد میتواند باعث بیماریهای قلبی و عروقی و چربی خون در افراد شود.
وی با اشاره به اینکه نباید گول خرید محصولات غذایی ارزان قیمت را بخوریم، گفت: مواد غذایی که محتویات ناسالمی دارند معمولا ارزان فروخته می شوند و در طولانی مدت باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی می شوند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: یک رستوران با هزینههایی که دارد، هرگز به صرفه نیست که با این مبلغ چلوکبابی بی کیفیت با مواد غیر قابل مصرف استفاده و به دست مردم عرضه کند. در این نوع کبابها با این قیمت در واقع از گوشت خالص استفاده نمیشود بلکه از سویا، ضایعات گوشت و مرغ و شکمبه استفاده میشود و وقتی این مواد با یکدیگر چرخ میشود دیگر قابل مشاهده نیست.
انتهای پیام/