به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مجتبی گراوندی با اشاره به آغاز فعالیت شتابدهنده "تیک" از مردادماه سال گذشته، گفت: شتابدهنده مرکزی برای حمایت از صاحبان ایده و فناوری است و با حمایتهای مادی و معنوی که در این مجموعه صورت میگیرد صاحبان ایده میتوانند به راحتی و با فراغ بال بیشتر و با آگاهی به سمت پرورش ایده خود و تجاری سازی آن پیش بروند.
وی تاکید کرد: مجموعه شتاب دهنده به نوعی به صاحبان ایده در جهت حرکت به سمت تجاری سازی ایده هایشان شتاب میدهد.
گراوندی افزود: با راهاندازی شتابدهنده «تیک» که به عنوان اولین شتاب دهنده غرب کشور و نیز اولین شتاب دهنده غیردولتی کشور در خارج از پایتخت محسوب میشود، در ماههای ابتدایی عمده فعالیت مجموعه بر معرفی این مرکز به جامعه هدف که همان جامعه دانشگاهی و فناوری استان است متمرکز بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شتاب دهنده "تیک" جزء 14 شتابدهنده کشور است که تاکنون موفق به اخذ تاییدیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است، گفت: خوشبختانه با ورود به سال جدید شتاب دهنده "تیک"، اولین دوره شتابدهی خود را از اوایل اردیبهشت ماه امسال آغاز کرد و در همین اولین دوره بیش از 100 درخواست پذیرش دریافت کردیم.
مدیرعامل شتاب دهنده فناوری «تیک» تصریح کرد: در نهایت با ارزیابی درخواستها، 19 درخواست در شتابدهنده پذیرش شدند.
گراوندی با بیان اینکه دوره های شتابدهی در این مرکز شش ماهه است، گفت: این دوره شش ماهه به دو مرحله "پیش شتابدهی" (2 ماهه) و "شتابدهی" (4 ماهه) تقسیم میشود.
وی افزود: دوره پیش شتابدهی دو ماهه بوده که در آن حمایت های غیرنقدی از جمله فراهم کردن محیط کار با نشاط، جذاب و پویا همراه با امکانات از جمله اینترنت و سایر ملزومات کار از صاحبان ایده صورت میگیرد.
گراوندی تصریح کرد: در مرحله شتابدهی در کنار امکانات کار، سرمایهگذاری حداکثر تا 30 میلیون تومان بر روی پروژه تیمها صورت میگیرد و در قبال این سرمایهگذاری هیچ گونه چک یا سفتهای از تیمها گرفته نمیشود و به نوعی سرمایهگذاری خطرپذیر است.
وی افزود: علاقمندان میتوانند برای پذیرش ایده و حضور در دوره پیش شتابدهی مرکز شتاب دهنده «تیک»، به سایت http://www.ticacc.ir مراجعه کرده و ثبت نام کنند.
انتهای پیام/پ