مدیر کل استاندارد استان اردبیل از صدور اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد حلال در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، هاشم علایی، مدیر کل استاندارد استان اردبیل با اشاره به برگزاری اولین کمیته صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد حلال در استان برای فرآورده گوشت مرغ شرکت تعاونی کشتارگاه مرغ سامیان، افزود: واحدهای تولیدی دیگر باید در استانداردسازی محصولات تولیدی و اخذ پروانه استاندارد حلال اقدام نمایند.

وی گفت: استاندارد حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان و عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.

علایی رعایت استانداردهای حلال را به ویژه برای صدور محصولات غذایی به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیر اسلامی ضروری دانست و گفت: در این راه، وظیفه کشورهای اسلامی است که با تدوین استانداردهای لازم، توسعه این نوع از تجارت را هموار کنند.

وی تصریح کرد: پیگیری‌های اداره کل جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان برای تحقق این مهم بسیار تاثیرگذار بوده است و امیدواریم این همکاری در آینده نیز ادامه داشته باشد.

 

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.