رئیس شرکت غله استان زنجان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان با بیان اینکه ۱ هزار و۶۰۰ واحد نانوایی در استان وجود دارد گفت: از این تعداد ۱ هزار و۱۰۰ واحد یارانه پز و ۵۰۰ واحد نیز آزادپز هستند.
منصوری با اشاره به اینکه این تعداد واحد نانوایی پاسخگوی نیازهای شهروندان است، افزود: نانهای پخته شده در این واحدها از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
وی در خصوص استفاده از آرد سبوس دار در این نانواییها افزود: خبازان موظفند که ۱۰ درصد برای نان سنگک و ۱۸ درصد برای نان لواش و نیز ۱۳/۵ درصد برای نان بربری سبوس گیری کنند.
رئیس شرکت غله استان زنجان با اشاره به نظارتهای گسترده بر واحدهای نانوایی افزود: مسئولین این سازمان با واحدهایی که اقدام به کمفروشی و پخت نان بیکیفیت کنند برخورد میکند.
منصوری خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال بالای مردم استان از سنگگ سبوس دار، تعداد این واحد پخت در زنجان افزایش داشته است.
گفتنی است که مردم میتوانند تخلفات این واحدها را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.
انتهای پیام/خ