معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از پرورش طیور نیمچه گوشتی تا سن 42 روزگی که در واحد پرورش دارای پروانه بهداشتی بهره برداری معتبر از اداره کل دامپزشکی استان به شیوه صنعتی پرورش یافته تولید می شود که در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه بصورت تزریقی، آشامیدنی و یا در دان مصرفی استفاده نشده باشد.
دکتر اصلحی افزود: کلیه مراحل تولید از ابتدا شامل نظارت بر شستشو،ضد عفونی وآماده سازی سالن ها،دان مصرفی و آزمایشات لازم بر روی نمونه های سرمی و دان أخذ شده وآزمایش جوجه های گوشتی در سنین مختلف از نظر باقی مانده آنتی بیوتیک ها و انجام امور بهداشتی و پیشگیری وصدور مجوز های بهداشتی قرنطینه ای توسط کارشناسان این شبکه صورت گرفته است.
انتهای پیام/ب