به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رحمت الله مهابادی مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور در نشست خبری اظهار کرد: یکی از غفلت های تاریخی که در صنعت هوانوردی طی بیش از سه دهه ی اخیر شاهد آن بودیم تامین نیازمندی های شرکت های فرودگاهی متناسب با رشد ترافیک هوایی و تطابق آن با استاندارد های بین المللی بوده که در بخش های ساختاری، مقررات، زیرساخت ها و تجهیزات با چالش هایی روبه رو بوده ایم.
وی همچنین بیان کرد: رشد چشمگیر پروازها و افزایش ترافیک سبب شد تا صنعت هوایی با چالش تامین نیاز امنیتی رو به رو شود که به این علت افراد در سازمان هواپیمایی و وزارت راه و شهرسازی با هدف حفظ جان مسافران و امنیت سفرشان دست به اقداماتی در این زمینه و بهبود وضعیت زده اند.
مهابادی در ادامه عنوان کرد: طی دو سال گذشته برای برون رفت از شرایط موجود و نارسایی ها در زمینه های یاد شده اقدامات شتاب زده و بسیاری انجام شده که فضای بهتری را نسبت به گذشته ایجاد کرده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه اغلب فرودگاه های کشور تبدیل به کارگاه های سازندگی شده اند، افزود: به همین منظور 121 پروژه ی بهسازی و نوسازی در فرودگاه های مختلف در حال انجام است که بخش زیادی از این پروژه ها افتتاح رسمی شده اند.
مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم کسب گواهینامه بین المللی فرودگاهی است که البته این امر گویای عدم داشتن گواهینامه از سوی فرودگاه نبوده بلکه نشان از ارتقای سطح کیفی و ایمنی آنها دارد.
علی عابدزاده معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشور اظهار کرد: بخش زیادی از اقدامات انجام شده توسط سازمان هواپیمایی شامل ساخت فرودگاه ها و بهسازی و نوسازی برخی دیگر، ایجاد شرکت های هواپیمایی در این اواخر بوده که نتایج خوبی به دنبال داشته است.
وی در ادامه تشریح کرد: البته اقدامات انجام شده در راستای بهبود سطح کیفی فرودگاه اندکی کم بوده که در حال حاضر با توجه به برنامه ریزی های انجام شده سطح ایمنی فرودگاه ها رو به افزایش است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در راستای یکنواخت کردن مقررات و سطح ایمنی فرودگاه های کشور سازمان هواپیمایی به فرودگاه های واجد شرایط گواهینامه بین المللی اعطا خواهد کرد که بر اساس این گواهینامه کشورهای خارجی اقدام به پرواز به فرودگاه های کشور را خواهند کرد.
انتهای پیام/