محمدحسين عزيزی رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار كرد: استفاده از مواد پلاستيكی و نايلون زندگی های فردی و اجتماعی افراد را دچار مشكلات متعددی می كند و سلامت آنها را به خطر می اندازد.
وی بيان كرد: پلاستيك و نايلون ها همگی از مواد نفتی و پتروشیمی درست شده اند و همين موضوع در هنگام حمل مواد غذايی خيلی داغ يا خيلی سرد باعث بروز مشكلات زيادی در سلامتی مواد داخل نايلون می شود و اين نايلكس ها فعل و انفعالات شيميایی ایجاد می کند.
عزیزی عنوان کرد: بند 13 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست بر این موضوع تاکید دارد که باید هر چه سریعتر نسبت به حذف مواد و کیسه های پلاستیکی به خصوص ظروف فومی که بسیار مضر هستند، اقدام شود و در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد.
وی گفت: یکی از عادات غلط ما این است که نان داغ با حرارت بالا را در این کیسههای پلاستیکی قرار میدهیم در حالی که این کار بسیار اشتباه است و باید نان را در کیسههای با الیاف گیاهی قرار داد تا کیفیت نان حفظ شود.
انتهای پیام/