رییس انجمن صنایع غذایی در خصوص مشکلات استفاده مواد پلاستیکی در حمل مواد غذایی توضیحاتی را بیان کرد.

تاثیر استفاده مواد پلاستیکی در حمل مواد غذاییمحمدحسين عزيزی رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار كرد: استفاده از مواد پلاستيكی و نايلون زندگی های فردی و اجتماعی افراد را دچار مشكلات متعددی می كند و سلامت آنها را به خطر می اندازد.

وی بيان كرد: پلاستيك و نايلون ها همگی از مواد نفتی و پتروشیمی درست شده اند و همين موضوع در هنگام حمل مواد غذايی خيلی داغ يا خيلی سرد باعث بروز مشكلات زيادی در سلامتی مواد داخل نايلون می شود و اين نايلكس ها فعل و انفعالات شيميایی  ایجاد می کند.

عزیزی عنوان کرد: بند 13 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست بر این موضوع تاکید دارد که باید هر چه سریعتر نسبت به حذف مواد و کیسه های پلاستیکی به خصوص ظروف فومی که بسیار مضر هستند، اقدام شود و در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد.

وی گفت: یکی از عادات غلط ما این است که نان داغ با حرارت بالا را در این کیسه‌های پلاستیکی قرار می‌دهیم در حالی که این کار  بسیار  اشتباه است و باید نان را در کیسه‌های با الیاف گیاهی قرار داد تا کیفیت نان حفظ شود.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار