به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کدوی تلخ را معمولا هنگامی که هنوز سبز روشن یا زرد است میچینند. میوه جوان را نصف میکنند و تخمها درون آن را بیرون میریزند. این میوه را بصورت سبزی میخوردن و یا آب آن را میگیرند. این میوه سرشار از ویتامین ث است و از گیاه-مغذیهای با ارزش است. این گیاه به تازگی به خاطر خواص درمانی آن مورد استقبال قرار گرفته شده است. پژوهشها بر روی حیوانات نشان میدهد که کدوی تلخ ،گلوکز و کولسترول خون را پایین میآورد و به همین دلیل برای درمان دیابت و کاهش وزن بسیار مفید است.
این میوه برای درمان بیماریهای عفونی مانند سرخک نیز مناسب است. در فیلیپین معتقدند که کدوی تلخ میتوان جلوی شیوع مالاریا را نیز بگیرد. همچنین مواد موجود در کدوی تلخ میتواند به درمان HIV هم کمک کند.
تحقیقات در باره خاصیت ضد سرطان کدوی تلخ بسیار زیاد است. کدوی تلخ در درمان سرطان پستان، لوزالمعده، پروستات، روده، جگر، معده و خون موثر است.
کدوی تلخ میتواند سلولهای سرطانی را نه فقط در آزمایشگاه بلکه در حیوانات نیز از بین ببرد. تحقیقات دانشگاه کلرادو نشان میدهد که خوراندن کدوی تلخ به موشها جلوی سرطان لوزالمعده را به میزان ۶۴ درصد میگیرد. این نتیجهای درخشان است که پژوهشگران به دنبال آن هستند.
سرطان پستان در میان زنان غربی بسیار شایع است. در تحقیق دانشگاه سنت لویی در آمریکا عصاره کدوی تلخ در از میان بردن سلولهای این بیماری بسیار موثر عمل میکند.
در این تحقیقات روشن شده که کدوی تلخ سلولهای ضدسرطان را افزایش میدهد و از پیشرفت سرطان پروستات جلوگیری میکند.
منبع:العربیه
انتهای پیام/