عضو انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران گفت: مراجعات ۶ ماهه و سالانه به دندانپزشکی از مهمترین موارد پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها است.

وحید رضایی مؤید عضو انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  اظهار کرد: پوسیدگی های دندان‌ از سنین حدود ۱ تا ۲ سالگی می‌تواند شروع شود و تا پایان عمر فرد از پوسیدگی دندانی در امان نیست و هرچه پوسیدگی دندانی در دوره دندان‌های شیری بیشتر باشد، در دوره دندان‌های دائمی نیز پوسیدگی های دندان افزایش پیدا می‌کند.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی با بیان اینکه توجه به بهداشت دهان و دندان هر فرد در دوران کودکی از اهمیت زیادی برخوردار است، ادامه داد: پیشگیری و درمان به موقع پوسیدگی‌های دندان از همان ابتدا و در حدود سن دو سالگی باید شروع شود.

وی گفت: دندان‌های شیری از ۶ ماهگی تا ۲ سالگی در می‌آیند و از ۲ تا ۶ سالگی کودک فقط دندان شیری دارد و از سن ۶ تا ۱۲ سالگی دوره مختلط شیری-دائمی نامیده می‌شود که دندان شیری و دائمی توأمان در دهان کودک است و از حدود ۱۲ سالگی به بعد هیچ دندان شیری در دهان وجود ندارد و باید متذکر شوم که دوره دندانپزشکی شیری و مختلط در سلامت آینده دندان‌های فرد بسیار اهمیت دارد و بایستی به کاهش پوسیدگی دندانی در این دوره زمانی توجه کرد.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی، مراجعات ۶ ماهه و سالانه به دندانپزشکی، استفاده منظم از مسواک و نخ دندان و کاهش خوردن مواد قندی و انواع شیرینی را از مهمترین موارد پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها برشمرد.

وی اظهار کرد: دندان‌ها بر اثر شکستگی یا پوسیدگی‌ها نیازمند بازسازی هستند که رشته تخصصی دندانپزشکی ترمیمی مسئول بازسازی قسمت‌های از دست رفته در قسمت تاج دندان است.

رضایی موید افزود: افزایش آگاهی بیمار و انجام درمان‌های پیشگیرانه به منظور به حداقل رساندن پوسیدگی‌های دندان از وظایف دندان پزشکان ترمیمی است.

به گفته این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی، بحث پیشگیری از پوسیدگی دندان نیازمند آموزش‌های علمی در دانشکده‌های دندانپزشکی و تربیت نیرو‌های متخصص وهمچنین آموزش‌های لازم در حوزۀ اجتماعی و فردی از طریق رسانه‌ها برای عموم مردم است.

وی تاکید کرد: پوسیدگی دندانی تا حد زیادی قابل پیشگیری است و با رعایت بهداشت فردی و مسواک زدن، نخ دندان، همچنین فلورایدتراپی، همه افراد می‌توانند دندان‌های سالمی داشته باشند.

انتهای پیام/ 

بهترین راههای پیشگیری از پوسیدگی دندان در افراد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۶
سلام عصب کشی دندانها برای سلامتی بدن بسیار بد است وتاثیر بدی دارد ومی توان اعصاب را ودندانرا ترمیم کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۰ ۰۱ مرداد ۱۳۹۶
چــــــرا باید هزینه دندان اینقدر بالا باشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۳۱ تير ۱۳۹۶
هزینه های دندانپزشکی خیلی گرونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۲ ۳۱ تير ۱۳۹۶
زندگی کارگری اصلا با هزینه های دندان پزشکی همخوانی نداره ۳۰ساله هستم یه دندون سالم ندارم چرا چون به وقتش هزینه رسیدگی به دندونام رو نداشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۳۱ تير ۱۳۹۶
منم پول ندارم عصب کشیرکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۳۱ تير ۱۳۹۶
منم پول ندارم عصب کشیرکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۳۱ تير ۱۳۹۶
از بی پولی همه دندونامون خرابه
Iran (Islamic Republic of)
Rasoul.sheykhi
۱۵:۵۱ ۳۱ تير ۱۳۹۶
سلام الان خیلی از مردم ایران دچار این مشکل هستن ولی متآسفانه هزینه عصبکشی دندان در ایران با حقوق جور در نمی آید.یعنی یک کارگر مث من ک حقوقم اداره کاریه باید نصف بیشتر حقوقم را برا عصبکشیه یک دندانم پرداخت کنم.کرایه خانه هم ک اضاف شود حقوق بنده صفر میشود.اگه هزینه دندان پزشکی در ایران پایین بیاید بهتر میباشد.
آخرین اخبار