قربانخانی گفت:قانون گذار باید قانون جامعی برای صرفه جویی انرژی در نظر بگیرد،زیرا بافت های فرسوده در كشور عامل هدررفت منابع و انرژی به شمار می آیند.

بافت‌های فرسوده عامل هدر رفت انرژی/مصرف انرژی در ایران ٥ برابر جهان استبه گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن قربانخانی رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران درهمایش تاسیسات مکانیک  گفت:سال ١٣٠٠ جمعیت ایران ١٠ میلیون نفر با منابع تجدید پذیر بوده است كه این جمعیت در ١٠٠ سال گذشته ٨ برابر شده و منابع آب كشور به كمتر از ٦.٨ میلیون لیتر رسیده است، لذا مصرف آب در كشور در نقطه بسیار بحرانی است.

وی در ادامه افزود: مصرف عمده آب در بخش كشاورزی بوده است و با این وجود باید در مصرف آب در بخش ساخت و سازی صرفه جویی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی تصریح كرد: مصرف انرژی در ایران ٥ برابری جهان است و این وضع اسفناكی در كشور به وجود می اورد که موجب افزایش اتلاف انرژی می شود.

قربانخانی گفت: با هدر رفت انرژی ثروت كشور نیز از بین می رود و این انرژی تنها متعلق به نسل كنونی نیست بلكه باید برای آیندگان نیز حفظ شود و هیچ دلیلی ندارد انرژی به این شكل مصرف شود.

وی افزود: در مقررات ملی افزایش ایمنی تاكید شده است و این ایمنی می تواند زمین سهولت را در بهره برداری فراهم كند با این وجود هنوز این امر محقق نشده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی یاداور شد: اثر گذاری تاسیسات مكانیكی در ساختمان همان روز اول مشخص می شود این در حالی است كه سایر بخش ها به مرور زمان در ساختمان و در طول ٥٠ سال اثر می گذارد.

قربانخانی تصریح كرد: در عمده ساخت و ساز ساختمان ها به مصرف انرژی توجهی نشده است و این امر باید از یك زمانی متوقف شود و به این موضوع مهم توجه ویژه ای شود.

وی یاداور شد: مصرف انرژی به شدت افزایش یافته و مسئولین مربوطه به این موضوع توجهی نمی كنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران كفت: ٩٠ درصد ساختمان های تهران توسط تولیدكنندگان ساخته می شود كه تنها به فكر كاهش هزینه و سود بیشتر هستند ولی تاوان عدم رعایت قوانین ساخت و ساز را در این بخش مصرف كنندگان می دهند.

قربانخانی بیان كرد: در شهرهای پرجمعیت اگر ساخت و سازها براساس قوانین و مقررات صورت گیرد اتلاف انرژی به حداقل خواهد رسید.

وی تصریح كرد: قانون گذار باید قانون جامعی برای صرفه جویی در مصرف انرژی در نظر بگیرد زیرا بافت های فرسوده در كشور نیز عاملی برای هدر رفت انرژی و منابع به شمار می ایند كه باید این بافت های نوسازی شوند .

رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران تاكید كرد: نظام مهندسی عملیاتی كردن قانون در كشور را بر عهده گرفته تا بتوانیم در این راستا مردم را با حقوق فردیشان اشنا كنیم.

قربانخانی تصریح كرد: هر یك از سازندگان قانون خاصی را بدون در نظر گرفتن حقوق مصرف كننده به كار می گیرند كه باید مسئولین از ترویج این امر جلوگیری كنند.

صنعت ساختمان به همراه مهندسی مكانیك تبدیل به یك استراتژیك شده است

رامین كرمی دبیر اجرایی همایش تاسیسات مکانیک در كنفرانس ملی نقش مهندسی مكانیك در ساخت و ساز شهری گفت: در این كنفرانس در نظر داریم چشم انداز گسترده تحقیقاتی در راستای شكوفایی اقتصاد فراهم كنیم .

وی در ادامه افزود: سازمان نظام مهندسی تمام ظرفیت های خود را به كار گرفته و با خفظ سیانت و افزایش سطح ایمنی و آرامش شهر اقداماتی را در حوزه ساختمان به كار گیریم.

دبیر این همایش تصریح كرد: باید بستر سازی لازم را برای تعامل اطلاعات و یافته های پژوهشی مختصصان در ساخت و ساز شهری را فراهم كنیم.

كرمی اظهار كرد:صنعت ساختمان به همراه مهندسی مكانیك تبدیل به یك استراتژیك در كشور شده است.

وی در خصوص كلاس هاس اموزشی این همایش گفت: پنج پنل تخصصی ١٧كارگاره اموزشی برای ارتقای دانش مهندسان برگزار می شود و از ١٣٠ مقاله ارسال شده ٣٠ مقاله به تاییدیه كنفرانس رسیده است.

با اجرای مبحث 22 بزرگتری خدمت رسانی برای بازار کارمهندسان ایجاد می شود

کرمی با اشاره به اینکه در ساخت و ساز  شهری بحث فرهنگ سازی و آموزش مردم به حقوق اجتماعی همکاری بسیار قوی ای داشتیم گفت: با برگزاری چنین همایش هایی مردم می توانند مطالبات خود را از سازمان نظام مهندسی داشته باشند.

 وی در ادامه افزود: در این کنفرانس بر اساس قانون ماده 21 مهندسی از وظایف نظام مهندسی در راستای  افزایش دانش، ارتقا سطح علمی و حمایت از آنها در گذشته در سازمان نظام مهندسی توجه وافی و کافی به این موضوع نداشته است و ما تمام قدرت خود را برای این کار گذاشته ایم و نهایت این امر به افزایش سطح علمی مهندسان منجر خواهد شد.

 کرمی اظهار داشت: تأسیسات مکانیک حکم قلب تپنده ساختمان را دارد، بنابراین نگه داری از آن بسیار با اهمیت است و صورتیکه نتوان آنها را رعایت کنیم حوادث پرخطری در ساختمان های بلند مرتبه ای همچون پلاسکو رخ می دهد.

 دبیر نخستین کنفرانس ملی افزود: بنابراین شهرداری باید با همکاری دستگاه های ذیربط بتواند اجرای تأسیسات مکانیک را در ساختمان ها قوت ببخشد. با اجرای مبحث 22 بزرگترین خدمات رسانی درکشور ایجاد می شود و بازار کار وسیعی برای مهندسان فراهم می شود.

 در ادامه دوستی دبیر کمیته صنعتی این همایش گفت: در حال حاضر این همایش به عنوان بزرگترین اجتماع مهندسین مکانیک به شمار می رود ودرا ین همایش 850 هزار مهندس حضور دارند.

 وی افزود: ما توانستیم در این همایش مهندسان را با تکنولوژی روز دنیا آشنا کنیم و با برگزاری کارگاه های آموزشی سطح اطلاعات علمی آنها را افزایش دهیم.

 دوستی توضیح داد: این همایش ها و در این کنفرانس ها کمک می کنند که سالهای آینده این چنین همایش هایی را پربارتر برگزار کنیم.

 دبیر کمیته  صنعتی این همایش توضیح داد: 20 شرکت تولیدی در این نمایشگاه حضور دارند و خوشبختانه بخش های مکانیک ساختمان استقبال گسترده ای از این همایش کردند.

 صدرواقفی دبیر کمیته علمی با اشاره به اینکه 148 مقاله علمی در این نمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت، گفت: باتوجه به دیدگاه ها و 3 مقاله مورد قبول هیئت داوران قرار گرفت.

 دبیر کمیته علمی یادآور شد: تأسیسات مکانیک به عنوان حلقه مفقوده در ساخت و سازهای کشور به شمار می رود و ما سعی داریم با ایجاد ارتباط بین صنعت ودانشگاه  ارتباط فراگیری بین آنها ایجاد کنیم.

 در ادامه این همایش عابدی ترکی با اشاره به اینکه ساختمان ها به 4 دسته تقسیم می شوند گفت: دربخش اول ساختمان های تا 600 متر محسوب می شود و هرچه متراژ بالاتر می رود بر پیچیدگی های ساختمان افزوده می شود.

وی افزود: 400 هزار مهندس عضو سازمان نظام مهندسی کشور هستند که 120 هزار عضو  از آنها در استان تهران قراردارند و 10هزار مهندس در رشته تأسیسات مکانیک فعالیت می کنند.

 ترکی اظهار داشت: تنها 2هزار و 700 مهندس در استان تهران سرویس می دهند و بخش اعظمی از مهندسان در کشور بیکار هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۶
متاسفانه خودروهای بی کیفیت تاثیر زیادی روی الودگی هوا دارن و انرژی زیادی مصرف میشه
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۷:۳۶ ۰۳ مرداد ۱۳۹۶
حتما دوباره میخواهید گران کنید
آخرین اخبار