به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پسر بچه کانادایی به نام Kristine Barry در سونوگرافی معمول در هفته ۲۰ بارداری مادرش مبتلا به نارسایی قلبی شدید و عدم توانایی قلب برای پمپاژ خون و اکسیژن تشخیص داده شد.
چند هفته بعد پزشکان نخستین عمل جراحی قلب برای درمان این عارضه را در دنیا انجام دادند و اکنون این کودک از سلامت کامل برخوردار است.
متخصصان این نوزاد را در دوران جنینی تحت عمل جراحی قرار داده و شریانهای قلب او را باز کردند تا خون و اکسیژن بتواند به راحتی در بدنش گردش کند.
کارشناسان به والدین این کودک هشدار داده بودند که امکان دارد زمان تولد کودک به دلیل کمبود اکسیژن و خونریزی کاملاً کبود و آبی رنگ باشد، علت انجام جراحی در دوران جنینی به دلیل نگرانی پزشکان برای زنده نماندن نوزاد تا قبل از آماده شدن برای جراحی بلافاصله پس از تولد بود. همچنین این جراحی با استفاده از دستگاه Septoplasty انجام شده است.
با ورود این لوله و سوزن به رحم مادر کریستین، سوزن به سوی قلب در حال رشد او رفته و یک سوراخ به ابعاد سه میلی متر در بدن او ایجاد کرده است. پس از قرارگیری در مکان صحیح بالونی از نوک سوزن خارجی میشود که برای بازکردن شریانها و ایجاد فضا در قلب جنین مورد استفاده قرار گرفته است.
پزشکان به مادر این نوزاد در خصوص خطر جراحی و احتمال سقط جنین یا حتی مرگ فرزند او هشدار داده بودند، اما والدین کودک ریسک انجام این جراحی را پذیرفتند.
خوشبختانه جراحی با موفقیت انجام شده و نوزاد پس از تولد و در پنج روزگی تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت تا متخصصان بتوانند به بازسازی عضلات قلب او بپردازند.
اعمال جراحی بر روی این نوزاد موفقیت آمیز بوده و او اکنون از وضعیت سلامتی مطلوبی برخوردار است؛ هرچند که در آینده به اعمال جراحی قلب دیگری نیاز دارد.
منبع: dailymail
انتهای پیام/