حمیدرضا عظمتی سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 در گفتوگو باخبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مورد وضعیت برگزاری مسابقات این دوره اظهار کرد: امسال رقابتها از کیفیت بالایی برخوردار بود و مسابقات همانطور که پیش از این نیز تعیین شده بود طی 2 روز برگزار شد.
وی افزود: تیمها در این دوره رقابت تنگاتنگ و نزدیکی با هم داشتند و بعد از اتمام این رقابت کمیتههای مربوطه مشغول به جمعبندی نتایج هستند و همچنین سایتی برای مشاهده آنلاین نتایج در نظر گرفته شده است تا علاقمندان به طورکشور به کشور یا دانشآموز به دانشآموز از نتیجه آگاه شوند.
سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 در خصوص وضعیت ایران در این دوره از رقابتها تصریح کرد: امسال یک مدال طلا و سه مدال نقره برای دانشآموزان ایرانی قطعی شده است اما هنوز نمیتوان نتیجه اصلی در مورد ردهبندی تیمی ارائه کرد.
عظمتی با اشاره به اینکه امشب جمعبندی نهایی و اعتراضات انجام میشود تصریح کرد: به نظر میرسد ژاپن با توجه به نتایج کسب کرده مقام اول را در ردهبندی داشته باشد و ایران نیز با توجه به نتایج شانس رتبههای چهارم تا پنجم را داشته باشد که پس از بررسیهای نهایی و اعتراضات فردا قطعی این شرایط مشخص میشود.
وی در مورد مقایسه وضعیت این دوره و دوره قبل گفت: سال گذشته بهترین نتایج را تاکنون کسب کردیم و توانستیم با دو مدال طلا و دو نقره رده سوم را در جهان به خود اختصاص دهیم و برای نتیجه امسال نیز فردا میتوانیم اظهارنظر قطعی را داشته باشیم.
سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 به شرایط ورود دانشآموزان ایرانی در این رقابتها اشاره داشت و تصریح کرد: معمولاً چند مرحله غربالگری انجام میشود که در مرحله اول با برگزاری آزمونی تستی تعدادی از دانشآموزان موفق به کسب نمره کافی نمیشوند بعد از آن آزمونی تشریحی در نظر گرفته شده که 40 نفر در آن پذیرش شده و دوره سه ماههای برای آموزش آنها برگزار میشود؛ بعد از این مرحله 8 نفر موفق به کسب مدال طلای کشوری میشوند که از بین آنها 4 نفر در رقابتهای جهانی المپیاد 2017 با 82 کشور به رقابت پرداختند.
عظمتی در مورد اینکه دانشآموزان از کدام مدارس در این المپیاد شرکت کردند گفت: با توجه به اینکه سؤالات المپیاد خاص بوده و برای پاسخگویی نیاز به دانش بالا و تلاش بسیار است عموماً دانشآموزان از مدارس استعدادهای درخشان خواهند بود اما بطور قطع نمیتوان دانشآموزان این مدارس را تنها گروهی دانست که شانس حضور در المپیاد را دارند چراکه برای این رقابتها چند مرحله غربالگری انجام میشود.
سخنگوی المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 یادآور شد: در این دوره از رقابتهای جهانی که به میزبانی ایران برگزار شد فراتر از رقابتها میزبانی شایستهای بود که از سوی کشورمان انجام شد و رضایت شرکتکنندگان بسیار ارزشمند است چراکه این افراد پیامآور صلح و دوستی خواهند بود.
انتهای پیام/