به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مصطفی نچواک مدیرگروه تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نان قوت غالب مردم کشور است و هر ایرانی حداقل روزانه یک عدد نان مصرف میکند، لذا کیفیت و ارزش تغذیهای نان مصرفی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا میکند.
نچواک با بیان اینکه نان سالم به لحاظ تغدیهای باید سه ویژگی داشته باشد، گفت: نان باید از خمیر ورآمدهِ حاوی سبوس زیاد و نمک کم تهیه شده و از طرفی به خوبی پخت شده باشد متاسفانه در کشور میزان کلسیم، آهن و روی در بدن افراد کم است و در صورتی که مصرف نان هم مانع جذب این عنصرها شود، دردسرساز خواهد شد.
وی گفت:عدم وجود روی کافی در بدن موجب کوتاهی قد و بروز برخی سرطانها خواهد شد و عدم وجود کلسیم نیز به طور مشخص بر مسئله ایجاد پوکی استخوان تاثیرگذار است و کمبود آهن نیز کم خوبی را به دنبال دارد.
انتهای پیام/ز