مدیرگروه تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نان در کشور بهداشتی تولید می شود، اما سلامت آن به لحاظ تغذیه ای رعایت نمی‌شود و عملا نان سالم در کشور نداریم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مصطفی نچواک مدیرگروه تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نان قوت غالب مردم کشور است و هر ایرانی حداقل روزانه یک عدد نان مصرف می‌کند، لذا کیفیت و ارزش تغذیه‌ای نان مصرفی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می‌کند.


نچواک با بیان اینکه نان سالم به لحاظ تغدیه‌ای باید سه ویژگی داشته باشد، گفت: نان باید از خمیر ورآمدهِ حاوی سبوس زیاد و نمک کم تهیه شده و از طرفی به خوبی پخت شده باشد متاسفانه در کشور میزان کلسیم، آهن و روی در بدن افراد کم است و در صورتی که مصرف نان هم مانع جذب این عنصرها شود، دردسرساز خواهد شد.

وی گفت:عدم وجود روی کافی در بدن موجب کوتاهی قد و بروز برخی سرطان‌ها خواهد شد و عدم وجود کلسیم نیز به طور مشخص بر مسئله ایجاد پوکی استخوان تاثیرگذار است و کمبود آهن نیز کم خوبی را به دنبال دارد.

 

انتهای پیام/ز

ارزش تغذیه ای نان سلامت جامعه را ایجاد می کند

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.