به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی بیست و هفتمین کنگره انجمن چشم، جواد هاشمیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به برگزاری بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران، اظهار کرد: برنامههای امسال شامل روز فوق تخصصی، سمپوزیومها و کارگاههای گروه قرنیه است که در هر یک از این برنامه ها، آخرین روشهای تشخیصى و درمانى جدید آموزش داده میشود.
دبیر علمی برنامههای گروه قرنیه در بیست و هفتمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران ادامه داد: در روز فوق تخصصی، ۴ عنوان اصلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که عبارتند از: نحوه بررسی و تشخیص بیماریهای قرنیه، آخرین پیشرفتها در زمینه جراحیهاى قرنیه، آب مروارید و عیوب انکسارى.
هاشمیان افزود: روشهای تشخیصى، درمانى و جراحیهاى جدید با حضور همکاران داخلی و خارجی مورد بررسی قرار میگیرد.
این فوق تخصص قرنیه و جراح عیوب انکساری گفت: همچنین آخرین پیشرفتها در زمینه درمان عوارض ناشی از جراحیهای عیوب انکساری، از دیگر برنامههای روز فوق تخصصی است.
وی با اشاره به برگزاری سه سمپوزیم با موضوعاتی همچون بررسی آخرین تکنیکهای تشخیص و درمان آب مروارید و بیمارى قوز قرنیه، ادامه داد: روشهای تشخیص و ارزیابیها برای پیشگیری از عوارض جراحی عیوب انکساری نیز مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
هاشمیان به برپایی ۱۱ کارگاه در بخش قرنیه اشاره کرد و افزود: در این کارگاه ها، عمدتا بر روی موضوعاتی همچون روش جراحیهای جدید و تشخیص بیماریهاى قرنیه، عیوب انکساری و آب مروارید، متمرکز میشویم.
وی با اعلام اینکه اساتید دانشگاههاى سراسر کشور در این برنامهها مشارکت دارند، از حضور ۵ میهمان خارجی از آمریکا، هند و انگلستان در کارگاههای قرنیه خبر داد و گفت: این میهمانان در ارتباط با انواع پیوندهای قرنیه، درمان آب مروارید و لنزهای داخل چشمی، سخنرانی میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایراندر ادامه به روند پیوند قرنیه در کشورمان اشاره کرد و افزود: عمل پیوند قرنیه بیش از ۴، ۰ سال است که در کشور ما انجام میشود و از همین رو، همه شرایط لازم براى انجام این نوع پیوند در داخل فراهم است.
وی با اشاره به بانک چشم ایرانگفت: در حال حاضر مشکلی یا موضوعی در زمینه پیوند قرنیه در کشور نداریم که بخواهیم به کشورهای پیشرفته در این زمینه وابسته باشیم.
هاشمیان با اعلام اینکه در حال حاضر در تمامی استانها عمل پیوند قرنیه انجام میشود، افزود: خوشبختانه وضعیت بانک چشم در ایران به گونهای است که انتظار برای پیوند قرنیه به دو هفته نمیرسد، ضمن اینکه هزینههای این عمل در کشورمان از سایر کشورهای دیگر که این عمل را انجام میدهند، ارزانتر است. بطوریکه از کشورهای همسایه نیز متقاضی عمل پیوند قرنیه داریم.
بیست و هفتمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران، ۱۳ الی ۱۶ آذر ۹۶ در مرکز همایشهای رازی تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/