وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان با انتشار اطلاعیه ای نکات ضروری در مورد ذبح قربانی جهت مصاب نشدن به امراض حیوانی "تب کنگو" اعلام کرد.

اطلاعیه وزارت زراعت درباره جلوگیری از مبتلا شدن به تب کنگوبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، تب کنگو یک مرض کشنده ویروسی است و این مرض مشترک بین انسان و حیوان میباشد که ازطریق گزیدن "کنه" داخل بدن حیوان شده و بدون اینکه ازخود علایم کلینیکی نشان دهد دربدن حیوان باقی میماند.

حیوانات مانند گاو، گوسفند و بز منبع عمده ویروس تب کنگو می باشند.

در همین حال وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای جلوگیری از مصاب نشدن مردم به این مرض نکاتی مهمی را به شهروندان کشور گوشزد نموده که باید در هنگام ذبح کردن حیوانات و استفاده از گوشت آن، در نظر گیرند.

این وزارت تاکید کرد که مردم درهنگام ذبح حیوانات مانند گاو، گوسفند وبز وغیره همیشه ازدستکش و چپن محافظتی که آستین ودامن آن دراز باشد استفاده نمایند و ازگرفتن کارد قصابی دردهن خود داری کنند.

همچنین بخاطرازبین بردن کنه ها در حیوانات وطویله ها با مشوره داکتران صحت حیوانی دواپاشی شود، درصورت داشتن زخم دردستان ازذبح حیوانات وتوته کردن گوشت خودداری شود و ازخوردن جگر وگوشت نیم خام خود داری شود.

از سوی هم بعد از مراقبت اشخاص مصاب به تب کانگو دست ها با آب و صابون شسته شود و درصورت مراجعه به موقع مریض به داکترتب کانگو قابل تداوی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار