تقلب کردن برای کسب نمره‌های بالای درسی کار بسیار اشتباه و ناپسندی است، اما پژوهش‌ها نشان داده که افراد باهوش بیشتر از افراد عادی به انجام این کار علاقه دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛کارشناسان دانشگاه گلف (Guelph) در اونتاریوی کشور کانادا، درجدیدترین پژوهش درخصوص نحوه برگزاری امتحانات، کسب نمره و نیز شیوه مطالعه دانش آموزان و دانشجویان کشور‌های مختلف دریافتند دانش آموزان باهوش بیشتر از دانش آموزان عادی به تقلب کردن علاقه‌مند هستند همچنین دختران به اندازه پسران می‌توانند نمره‌های ضعیف کسب کنند و ازدیدن نمره‌های بد خود دچار ناراحتی وافسردگی شوند.

باهوش‌ها بیشتر در جلسه‌های امتحان تقلب می‌کنند
تیم پژوهشی بر روی بیش از ۳۶ هزار دانش آموز در ۱۱ دوره تحصیلی آزمایش انجام داده و پس از گرفتن امتحان به آن‌ها اجازه داده شده است تا دوباره اشتباه خود را درست کنند که از میان کل دانش آموزان تنها ۴۴۸ نفر اشتباه‌های خود را درست کرده اند.

گزارش‌های آماری نشان می‌دهد کمتر از ۵۰ درصد دانش آموزان درکل دوران تحصیلی خود تقلب می‌کنند و بسیاری از مورد‌های تقلب هرگز کشف نمی‌شوند، اما به طور کلی تقلب بین دانش آموزان باهوش بیشتر رواج دارد.

به طور کلی تقلب دردنیا بین پسران بیشتر از دختران رایج است و این روز‌ها با استفاده از وسایل الکترونیکی مختلف از جمله تلفن همراه، تبلت، قلم یا عینک هوشمند، هدست‌ها و وسایلی از این دست دانش آموزان به تقلب می‌پردازند.

کارشناسان هشدار می‌دهند تقلب باعث کاهش ارزیابی درسی دانش آموزان می‌شود، کشف تقلب در بسیاری از موارد سبب اخراج دانش آموز یا از دست رفتن فرصت مطالعاتی او شده و یک عادت رفتاری اشتباه است.

باهوش‌ها بیشتر در جلسه‌های امتحان تقلب می‌کنند
برنامه ریزی منظم، نظارت بیشتر دبیران و کادرآموزشی، پرس و جو برای رفع اشکال‌های درسی و انجام به موقع تمرین‌ها می‌تواند سبب بی نیازی به تقلب در دانش آموزان شود.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/

تقلب در امتحانات بین پسران بیشتر رواج دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
علی زبل
۱۶:۲۳ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
تقلب جوهره مرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
این عکس دومی چه با حاله...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
محقق ها باز هم چرت و پرت گفتند این محققها بودجه این تحقیقات به درد نخورشون رو از کجا تامین می کنند . نکنه توی کشور ما هم از بت المال .... که البته بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
جالبش اینجاس که نه تنها باهوشها تقلب می کنن بلکه وقتی 3 ترم پشت سر هم مشروط میشن تو دانشگاه میرن یه جایی به اسم نهاد ... و اونجا میگن عیبی نداره ژن شما برتر بوده مهم اینه وگرنه درس و مدرسه بهانه اس
Iran (Islamic Republic of)
کاوه
۱۷:۴۸ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
خخخخخخخخخخخخخ ما هم تو دانشگاهمون داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
عجبب
آخرین اخبار