به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزبه کردونی در نشست هماندیشی NGOها، سازمانهای مردمنهاد و بهزیستی گفت: استانهای لرستان، قزوین و فارس استانهایی با بیشترین میزان کودکآزاری هستند و کمترین میزان کودکآزاری مربوط به استانهای سیستان و بلوچستان، بوشهر و خراسان است.
وی افزود: لرستان با 17.6 مورد، قزوین با 15.7 مورد، و فارس با 13.7 مورد به ازای هر صدهزار نفر، بیشترین آمار کودکآزاری را به خود اختصاص داده اند، این در حالی است که کودکآزاری در سیستان و بلوچستان کمتر از یک مورد در هر صدهزار نفر است.
کردونی با اشاره به اینکه 40.8 درصد کودکآزاری در کشور مربوط به کودکآزاری غفلت است، بیان داشت: 40 درصد کودکآزاری جسمی، 13درصد کودکآزاری روانی و 3 درصد نیز کودکآزاری جنسی در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه سال 93 کودکآزاری حدود 20 درصد رشد داشته است، گفت: وضعیت کودکان در برخی نقاط کشور مناسب نیست و مسئله کودک و حل مشکلات از این دست، سیاستهای خاص منطقه را میطلبد یعنی نمیتوان برای کودکآزاری در ایلام یا تهران به یک شکل عمل کرد.
کردونی افزود: NGOها و سازمانهای مردم نهاد باید با کمک اورژانس اجتماعی فعالیت مداخله را یاد بگیرند و از تجارب همدیگر استفاده کنند.در تهران NGOها علیرغم همه مشکلات و سختیها، دسترسی بیشتری برای حل مسائل دارند. باید بتوانیم وضعیت را در استان و شهرستانها نیز ارتقا دهیم.
وی تصریح کرد: علاوه بر بهزیستی و وزارت رفاه، وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات، وزارت دادگستری، وزارت راه و شهرسازی و همچنین نیروی انتظامی و غیره ،همه در حوزه آسیبهای اجتماعی وظایفی دارند که باید به یکدیگر کمک کنیم تا تمامی دستگاهها در جهت کنترل و مهار آسیبهای اجتماعی فعال شوند.
مدیرکل آسیبهای اجتماعی وزارت رفاه ادامه داد: مطالبه NGOها مبنی بر آن است که آنها نباید فقط بازوهای اجرایی باشند، بلکه باید در صفر تا 100 حوزه سیاستگذاری و تصمیم گیری نیز حضور آنها تعریف شود و باید تحقق آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل آسیبهای اجتماعی وزارت رفاه گفت: معتقدم در حوزه برخورد با آسیبهای اجتماعی، وزارت رفاه با مسئولیتپذیری بیشتری خود را درگیر مسائل کرده است، اما باید به کمک سایر دستگاهها به این حوزه ورود کنیم تا باب گفتوگو باز شود.
انتهای پیام/