به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سمیه عزیزی معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به اینکه مشاوران باید با اخلاص، خویشتن داری و سعه صدر یاری گر طلاب در زمینههای تحصیلی، روحی روانی و خانوادگی باشند، گفت: مشاوران باید وقت کافی را برای ارائه مشاوره به طلاب در نظر بگیرند و همواره با روی باز و خلقی نیکو در حل مشکلات آنان قدم بردارند.
وی با بیان اینکه مشاوران مدارس علمیه باید با تسلط بر دانش و علم روز مشاورههای لازم را به طلاب داشته باشند، افزود: برگزاری نشستهای آموزشی برای ایجاد سلامت روح و روان طلاب و خانوادههای آنان از جمله وظایف مشاوران حووزی در مدارس علمیه است که باید در طول سال این جلسات را برگزار نمایند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به اینکه فضاسازی و ایجاد فضایی آرام برای تشویق و ترغیب طلاب برای گرفتن مشاوره از دیگر وظایف مشاوران در مدارس است، خاطر نشان کرد: مشاوران باید با ارائه روشهای نو و خلاق در تشویق طلاب به گرفتن مشاوره موثر باشند.
عزیزی، گزارش نویسی و جمع بندی فعالیتهای چند ماهه مشاوران در مدارس علمیه را هم از دیگر وظایف مشاوران در مدارس عنوان و بیان داشت:مشاوران باید طبق اصول و سرفصلهای لازم این گزارشها را به معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه خواهران تحویل دهند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در بیشتر مدارس علمیه خواهران لرستان مشاوران حضور دارند، گفت: تنها در برخی مدارس علمیه حضور مشاوران بصورت مستمر وجود ندارد، لذا مشاوران سایر مدارس میتوانند بصورت تلفنی و حضوری در مدارس فاقد مشاور به طلاب خدمت نمایند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان در پایان از برگزاری کارگاههای آموزشی در طول سال برای مشاوران مدارس علمیه خبر داد و بیان داشت: این کارگاهها نیز در طول سال زیر نظر مبلغان و مشاوران دینی با هدف دانش افزایی و به روز نمودن دانش مشاوران مدارس علمیه برگزار میشود.
انتهای پیام/م