سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با تاکید براینکه هر مصوبه ای که در پنجره واحد سرمایه گذاری تصویب می شود، لازم الاجراست، گفت: مصوبات قبل از تصویب، باید مورد ارزیابی و کارشناسی قرار گیرند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ،محمدجواد فدایی بعد از ظهر دوشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان، ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل، افزود: باید جلسات خروجی لازم را داشته باشند، اگر این مهم اتفاق نیفتد، جلسات مفید نخواهد بود.
وی با انتقاد از اجرایی نشدن برخی از مصوبات، یادآورشد: یکی از مشکلات بزرگی که در سیستم اداری ما وجود دارد، این است که پیگیری لازم برای اجرای مصوبات انجام نمی شود.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با بیان این مطلب که کارگروه بهین یاب در بانک ها بسیار مهم است و باعث عملکرد مناسب تر آنها می شود، تصریح کرد: موسسات اعتباری موظف شده اند تا به‌ منظور حفظ منافع سپرده‌گذاران و تخصیص بهینه منابع،‌ نسبت به بررسی طرح توجیهی فنی،‌ مالی و اقتصادی درخواست متقاضیان اقدام نمایند و درصورت کسب اطمینان از توجیه‌پذیری طرح و احراز اعتبارسنجی متقاضیان، نسبت به اعطای تسهیلات اقدام کنند و در صورت عدم موافقت باید دلایل مخالفت به‌صورت مکتوب به واحد منعکس شود.
فدایی با بیان این مطلب که کلیه بدهی بنگاه های تولیدی مطرح شده در این جلسه با پیش پرداخت تقسیط شود و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شود، خاطرنشان کرد: تقسیم بندی شهرک ها در ابتدای طرح کلی شهرک مشخص شده است، بنابراین تقسیم بندی شهرک های صنعتی باید رعایت شده و هر واحد در قطعه خودش قرار گیرد.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با تاکید براینکه از ورشکستگی بنگاه ها باید جلوگیری شود، گفت: واحدهای تولیدی باید فعال باشند و نیروهای آن بیکار نباشند، اما چگونگی حفظ فعال بودن آنها نیز مهم می باشد.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این جلسه خطاب به مدیران و مسئولین اجرایی، افزود: ورشکستگی به نفع نظام و مردم نیست و برای نرفتن به این ورطه باید تلاش کنیم؛ رکود موجود باعث ورشکستگی سرمایه گذران و پیمانکاران شده است.
شهباز حسن پور یادآورشد: جلسات زیادی برای رفع موانع تولید در شهرستان سیرجان برگزار شده و تعامل سازنده ای با دستگاه های مربوطه در جهت حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی صورت گرفته است.
وی از وضعیت اشتغال خوب شهرک صنعتی سیرجان خبر داد و تصریح کرد: 12 هزار و 600 نفر بیکار در شهرستان سیرجان، نرخ بیکاری آن بالاتر از نرخ بیکاری استان است، و این در حالیست که در مدت 5 سال گذشته، 55 هزار نفر به جمعیت سیرجان اضافه شده است.

انتهای پیام/ی

ورشکستگی بنگاه ها به نفع نظام و مردم نیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.