به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ در جهان هر روز مقدار زیادی از مواد غذایی به صورت دور ریز به هدر میرود.
طبق آمارهای جهانی، ایرانیها با دور ریز حدود ۳۰ درصد مواد غذایی، در این خصوص، رتبه بالایی را در کشورهای جهان به خود اختصاص داده اند.
یکی از راهکارهای موجود برای پیشگیری از دور ریز غذا در مرحله توزیع و مصرف، ارائه غذا در حجمهای کوچکتری نظیر نیم پرس هست؛ تجربه موفقی که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا شده است.
سیاوش باباجعفری دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: پس از بررسی میزان دور ریز غذا در مراکز تهیه و توزیع غذا در دانشگاه، راهکارهای مختلفی را پیشنهاد و اجرا شد که از جمله آن ها، ارائه غذای نیم پرس به صورت یک گزینه انتخابی در سامانه غذای دانشجویان بود.
این متخصص تغذیه و رژیمهای غذایی با اشاره به آمارهایی که نشان از مصرف 4 برابری نان و غلات در ایران نسبت به مقدار میانگین جهانی دارد، اظهار امیدواری کرد: غذای نیم پرس بتواند در پیشگیری از مصرف زیاد مواد غذایی و بروز بیماریهای واگیر نظیر چاقی و قند خون، مفید واقع شود.
اسماعیل فردادمنش با اشاره به فروش بیش از ۳۲ هزار غذای نیم پرس در سال تحصیلی پارسال ادامه داد: این موضوع مورد استقبال دانشجویان بویژه در بخش خواهران قرار گرفته است.
انتهای پیام/ن