به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان با استفاده از پروتئین بادام زمینی موفق به درمان و کنترل حمله های آلرژی در کودکان مستعد حساسیت غذایی شده اند.
کودکان مبتلا به آلرژی به بادام زمینی، یک بار در روز به مدت 18 هفته مقدار مشخصی از پروتئین این دانه آجیل را دریافت کرده اند که به تدریج سبب شده حساسیت آنها به بادام زمینی کاهش پیدا کند.
در پایان 18 هفته آزمایش، 70 درصد از کودکان توانسته اند بادام زمینی را بدون هیچ واکنش آلرژیکی مصرف کنند.
این پژوهش حاصل تلاش دانشمندان موسسه تحقیق کودکان و نوجوانان استرالیا بر روی کودکان مبتلا به آلرژی با استفاده از پروتئین لاکتوباسیلوس رامونوس (lactobacillus rhamnosus) است.
کارشناسان اعلام کرده اند با وجود ریسک و خطرهای بالای احتمالی این شیوه درمانی آنها از نتیجه های به دست آمده بسیار راضی هستند و امیدوارند با استفاده از این روش بتوان آلرژی را در کودکان در سراسر دنیا درمان کرد.
آلرژی به بادام زمینی یکی از اصلی ترین علل بروز شوک آنافلاکسی است که درصورت تاخیر در درمان سبب مرگ فرد می شود.
به دلیل خطر بالای این آلرژی و بروز شوک آنافلاکسی در بسیاری از پروازهای بین المللی قوانین سخت گیرانه ای برای منع مصرف بادام زمینی در زمان پرواز وجود دارد و با افرادی که آن را نقض کنند برخورد قانونی می شود.
کارشناسان این شیوه درمانی را درسال 2013 بر روی 48 کودک داوطلب انجام دادند و اکنون پس از چهار سال آنها بدون هیچ مشکلی قادر به مصرف بادام زمینی به همراه خوراک روزانه خود هستند.
محققان امیدوار هستند با استفاده از این شیوه درمانی بتوانند آلرژی غذایی کودکان به سایر مواد غذایی را برطرف کنند.
انتهای پیام/