به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هرچند مغز ما قویترین رایانه در سیاره زمین محسوب میشود، اما این رایانه قدرتمند نیز گاهی به خطا میرود. ما انسانها بیشتر وقت خود را صرف انباشتن مطالب مختلف و بیفایده به داخل مغزمان میکنیم.
مهم نیست مغز ما چقدر قدرتمند است، آنچه اهمیت دارد این است که بدانیم این عضو نیاز به جبران و احیای خود دارد تا بتواند قالب و توانایی خود را حفظ کند.
پژوهشگران روشهای مختلفی را برای سوپرشارژ کردن و افزایش کارآیی مغز ارائه کردهاند که در این مقاله سادهترین آنها ارائه شده تا هر فردی بتواند به محض احساس نیاز، به آنها دسترسی داشته باشد و آنها را بکار بسته و از مزایای آن بهرهمند شود.
انجیر خشک
انجیر یکی از منابع دریافت مواد قندی است و اگر ۳ عدد از آن را با ۵ مویز، ۱ قاشق غذاخوری عسل، ۱ گردو، ۲ بادام، ۲ پسته و ۵ توت خشک مخلوط کنید و بخورید، یک دوپینگ مغزی اساسی برای روز امتحان انجام داده اید.
گردو
یکی از بزرگترین مشکلات روزها و شبهای امتحان، اضطراب و استرس است، اما امگا ۳ موجود در گردو، میتواند باعث کاهش اضطراب و ایجاد تمرکز شود.
بادام
بادام دارای ۵۴ درصد روغن و ۲۴ درصد مواد نشاستهای و مقداری قند و صمغ و همچنین درصد بالایی از املاح نظیر فسفر، منیزیم، پتاسیم، گوگرد و آهن و ویتامین نیاسین میباشد. بادام دارای بهترین مواد طبیعی مقوی مغز و سلولهای دستگاه اعصاب مرکزی میباشد.
بادام هندی
بادام هندی منبع ارزشمند مس است، مس عنصری است که مصرف آن از ابتلا به بیماریهایی مثل اختلال حواس جلوگیری و باعث تقویت مغز میشود.
بادام زمینی
پژوهشگران چینی با تحقیقاتی بر ۲۰۰۰ فرد بالغ دریافتند؛ افرادی که در رژیم غذایی آنان ماده معدنی سِلِنیوم به اندازه کافی وجود ندارد، در مقایسه با افرادی که مقادیر کافی از این ماده را مصرف میکنند از نظر کارایی مغزی ده سال پیرتر هستند.
به گفته پژوهشگران میتوان با مصرف روزانه یک عدد بادام زمینی این نیاز غذایی بدن را تامین و به افزایش کارایی حافظه و ذهن کمک کرد.
پسته
پسته به خاطر مقادیر بالایی از پتاسیم، پروتئین و ویتامین A میتواند آن گه چه در مغز به ثبت میرسد را برای مدت طولانی حفظ کند.
منبع: health.harvard.edu
انتهای پیام/