طرح نظارت بهداشتی بر دام‌های نذری استان اردبیل آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صادق صالحی مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به افزایش میزان تقاضا به گوشت قرمز و سفید در دهه نخست ماه محرم از تشدید نظارت و بازرسی بر دام‌های نذری و آماده‌باش اکیپ‌های ناظر خبر داد.

وی افزود: با توجه به اینکه در این ایام تقاضا برای تأمین گوشت با افزایش همراه است، توصیه می‌شود گوشت و فرآورده‌های خام دامی مطمئن و ممهور به مهر دامپزشکی از سوی شهروندان تهیه شود.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه در این ایام ذبح قربانی و نذری گوشت در شهرها و روستاها افزایش می‌یابد، گفت: دامپزشکی با هدف تأمین امنیت غذایی نظارت‌های بهداشتی خود را آغاز کرده است.

صالحی تأکید کرد: با توجه به دایر بودن فعالیت کشتارگاه‌ها در روزهای تاسوعا و عاشورا، انتظار می‌رود شهروندان نسبت به ذبح دام در کشتارگاه اقدام کنند.

وی افزود: ذبح دام در کشتارگاه موجب بازرسی بهداشتی و تائید سلامت آن شده و از ذبح و مصرف دام آلوده ممانعت خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه تمامی خدمات ارائه شده در کشتارگاه‌ها رایگان است، تصریح کرد: در کشتارگاه تمامی فرآیند آماده‌سازی لاشه جهت مصرف نیز به صورت کامل انجام می‌شود.

صالحی افزود: علاوه بر این ممانعت از ذبح دام در خیابان‌ها و معابر از آلودگی زیست‌محیطی خواهد کاست.

 

انتهای پیام/ع

آغاز نظارت بر بهداشت دام‌های نذری

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.