رئيس كميته كنگره روانپزشكان گفت: شب بيدارى خطر ابتلا به بيمارى‌هاى روانى را به دنبال دارد و عامل ابتلا به سرطان نيز محسوب مى شود.

سرطان و بيمارى‌هاى روانى در كمين شب بيدارها/ جوانان هنگام خواب سراغ موبايل و شبكه هاى اجتماعى نروندبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جليلى رئيس كميته سى و چهارمين كنگره روانپزشكان در نشست خبرى اين كنگره با اشاره به خطر ابتلا به بيمارى‌هاى روانى و سرطان ناشى از شب بيدارى اشاره كرد و ادامه داد: شب بيدارى نه تنها خطر ابتلا به بيمارى‌هاى روانى را به دنبال دارد بلكه حتى در تحقيقات ثابت شده كه شب بيدارى عامل ابتلا به سرطان نيز محسوب مى شود.

جوانان هنگام خواب سراغ موبايل و شبكه هاى اجتماعى نروند

وی با اشاره با خطرات شب بيدارى و شيوع آن در بين جوانان عنوان كرد: افزايش استفاده از تجهيزات الكترونيک مثل تلفن همراه باعث شده، جوانان زيادى وقت خود را شب هنگام در اينترنت و فضاى مجازى بگذرانند و بسيار دير به خواب بروند كه اين موضوع خطر آفرين است.

خطر ابتلا به بیماری‌ها بیخ گوش شب‌كارها 

جليل با بيان اينكه افرادى كه شيفت شب كار مى كنند بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيمارى ها هستند، عنوان كرد: كسانى كه شيفت شب كار مى كنند بيشتر به بيمارى هاى جسمى و روانى مبتلا مى شوند.

وى با اشاره به كيفيت خواب خوب ادامه داد: ساعت به خواب رفتن در شب نبايد بعد از ساعت ١١ شب باشد،همچنين خواب ريتم يكنواختى داشته باشديعنى در نهايت فرد يک تا ٢ بار از خواب بيدار شود، افزون بر اين فرد هر شب يک ساعت خاص به خواب برود و راس يک ساعت خاص از خواب بيدار شود.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار