به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ دوم محمدعلی آدینهلو به مناسبت هفته ناجا با حضور در صدا و سیمای مرکز زنجان درمصاحبه رادیوی با خبرنگار صدا و سیمای مرکز زنجان گفت: یکی از جرائمی که امروزه در فضای مجازی باب شده و مبالغ بسیاری از هموطنان عزیز کلاهبرداری میشود از طریق ارسال پیامک و تماسهای تلفنی با عنوان برنده شدن در قرعهکشیها و مسابقات برنامههای رادیویی و تلویزیونی میباشد.
رئیس پلیس فتای زنجان افزود: این افراد با برقراری تماس و یا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعهکشی رادیو و تلویزیونی از قربانیان درخواست میکند جهت دریافت جایزه نقدی خود به دستگاه عابر بانک مراجعه نمایند.
وی ادامه داد: اولین شگرد این مجرمان از افراد تغییر زبان دستگاههای خود پرداز میباشد و در پی این تغییر زبان با اغفال افراد رمز بانکی، شماره کارت، تاریخ انقضاء و cvv2 را از افراد دریافت کرده و از حساب قربانیان برداشت میکنند.
این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: از دیگر شگردهای این مجرمان دریافت موجودی افراد است و در پی تغییر زبان دستوراتی میدهند که به جای واریز وجه به حساب فرد از حساب وی برداشت شده و به حساب فرد کلاهبردار واریز میگردد.
سرهنگ آدینهلو گفت: ازعموم مردم درخواست میکنیم به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و از ارسال اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CVV2، تاریخ انقضای کارت از طریق پیامک یا تلفن خودداری کنند.
وی افزود: مجرمان اینترنتی با استفاده از اطلاعات بهدستآمده به حساب قربانیان دسترسی پیدا میکند و اقدام به انتقال یا خرید اینترنتی از حساب کاربر میکند.
سرهنگ آدینه لو بهمنظور پیشگیری از کلاهبرداریهای احتمالی در این فضا و احتمال فریب خوردن افراد و وارد کردن اطلاعات بانکیشان، از مردم خواست از طریق رباتها و درگاههای ناشناس بانکی اقدام به پرداخت هیچ وجهی نکنند.
رئیس پلیس فتا استان زنجان درپایان افزود: هموطنان و همشهریان در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.irبخش تماس با ما گزارش نمایند و هشدار های پلیس را جدی بگیرید.
انتهای پیام/