کانورتیبل نوعی از خودروها بوده که سقف آن قابلیت باز و بسته شدن دارد که البته بخش زیادی از افراد در داخل کشور این گروه از خودروها را با نام کروک می شناسند.

به گزارش  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کانورتیبل نوعی از خودروها بوده که سقف آن قابلیت باز و بسته شدن دارد، این دسته از خودروها برای قشر جوان از جذابیت خاصی برخوردار بوده که البته بخش زیادی از افراد در داخل کشور این دسته از خودروها را با نام کروک می شناسند. عمدتا جنس قسمت جمع شونده در این نوع خودروها از پارچه یا فلز بوده که در برخی به صورت اتوماتیک و در برخی  دیگر به صورت دستی باید باز یا بسته شود حال قصد داریم تا با تعدادی از خودروهای کروکی محبوب  2 سال اخیر آشنا شویم.

فورد موستانگ کانورتیبل

طراحی ظاهری این خودرو با نسخه ی کوپه ی آن تفاوتی ندارد . در  مشخصات فنی این خودروی آمریکائی از یک پیشرانه 5 لیتری که 435 اسب بخار در 6500 دور در دقیقه و گشتاور 400 در 4250 دور در دقیقه تولید می کند بهره می برد. این پیشرانه V8 قدرت خود را توسط گیربکس 6 سرعته دستی و یا اتوماتیک به چرخ های عقب منتقل کرده  و همچنین موستانگ کانورتیبل برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر در ساعت از حالت سکون به 4.7 ثانیه زمان نیاز دارد.

آشنایی با 4 خودروی کانورتیبل
موستانگ همچنین از سیستم هایی همچون ABS، کیسه های هوا جلو و کیسه هوا جانبی، لچ کودک، ضد سرقت سیستم از راه دور، ترمز جلو دیسک عقب کاسه ای، ایموبلایزر، روشن شدن لامپ اتوماتیک، کنترل کشش، زنون چراغ جلو، کمک پارک، کنترل پایداری، کنترل فشار تایر، سیستم ایمنی پس از برخورد برخوردار است.

رولزرویس دون

پیشرانه رولزرویس دون از موتور 6.6 لیتری تویین توربو با 12 vکه 563 اسب بخار و گشتاور 800 نیوتون متری تولید کرده برخوردار است  که قدرت این پیشرانه توسط یک گیربکس 8 سرعته به چرخ ها منتقل می شود. این خودرو برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر در ساعت به مدت زمان 4.9 ثانیه نیاز دارد و حداکثر سرعت رولزرویس دون 250 کیلومتر بر ساعت است. سقف رولزرویس دون در عرض 22 ثانیه باز یا بسته شده و این کار تا سقف سرعت 50 کیلومتر بر ساعت قابل انجام بوده و همچنین در حین این کار چراغ های عقب این خودرو روشن می‌شود.

آشنایی با 4 خودروی کانورتیبل

مصرف سوخت این خودروی لوکس انگلیسی در ترافیک شهری 21.4 لیتر در هر صد کیلومتر در خارج شهر 9.8 لیتر و به صورت میانگین برآیند این ارقام به 13.8 لیتر می رسد.

پورشه 718 باکستر

پورشه 718 باکستر از یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر 16 سوپاپه برخوردار بوده که این موتور 300 اسب بخار در 6500 دور در دقیقه و گشتاور 380 نیوتن متر در 1950 دور در دقیقه تولید می کند.  وظیفه انتقال قدرت این خودرو بر عهده ی یک گیربکس 7 سرعته ی خودکار PDK بوده و به کمک آن پورشه قادر است در مدت زمان 4.9 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر سرعت این خودرو 275 کیلومتر در ساعت خواهدبود و مصرف سوخت این آلمانی تند و تیز در ترافیک شهری 9 لیتر در هر صد کیلومتر در خارج شهر با سرعت ثابت 5.7 لیتر و به صورت ترکیبی 6.7 لیتر در هر صد کیلومتر است.

آشنایی با 4 خودروی کانورتیبل
سیستم ترمز پایداری این خودرو همان سیستم ترمز مخصوص پورشه PCCB بوده و کمپانی آلمانی پورشه در خصوص ایمنی سرنشینان کیسه هوای سرنشینان جلو، کیسه هوای جانبی و کیسه هوای مخصوص سر را تعبیه کرده است.
کیت اگزوز، سیستم ورود بدون کلید، چراغ LED عقب، فرمان برقی GT اسپورت، چراغ های جلو PDLS ، رینگ 18 تا 20 اینچی، صندلی اسپرت، سنسور جلو وعقب، دوربین عقب، گرمکن صندلی، سیستم خروج از خطوط، کروز کنترل از جمله تجهیزات این خودرو است.

مرسدس بنز S CLASS CABRIOLET

مرسدس بنز S550 از یک پیشرانه 8 سیلندری که 449 اسب بخار تولید می کند برخوردار است. این خودرو برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر در ساعت از حالت سکون به 4.6 ثانیه نیاز دارد و برای انتقال قدرت خود از یک گیربکس 7 سرعته اتوماتیک بهره گرفته و حداکثر سرعت این مرسدس بنز ، 250 کیلومتر در ساعت است. البته لازم به ذکر است که قدرت این پیشرانه به چرخ های جلو منتقل می شود همچنین مصرف سوخت این خودرو به صورت ترکیبی 8.6 لیتر در هر صد کیلومتر است.

آشنایی با 4 خودروی کانورتیبل

سقف آکوستیک این خودرو در 20 ثانیه باز و بسته شده و اهرم مربوط به آن در کنسول مرکزی قرار گرفته و این سقف می‌تواند تا سرعت 60 کیلومتر بر ساعت باز یا بسته شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار