به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان بربری داغ با پنیر و چند حلقه گوجهفرنگی عصرانه خاصی برای بچه مدرسهایهاست. نازکی لواش و لقمهپیچهای آن، نان تافتون و گوشههای نرم و عطر بینظیر آن هم لذت خودش را دارند. اما گاهی صبح روز تعطیل حوصله ایستادن در صف نان را نداریم. نانهایی را هم که چند وقت پیش خریده بودیم، همه تمام شده اند. عزا میگیریم که چه کنیم؟
مخصوصا روزهای سرد پاییز که ترجیح بر این است زیر پتوی گرم پناه بگیریم و فقط بعد از پیچیدن عطر خوش چای در خانه و بوی نان داغ از زیر پتو بلند شویم، اما بهانه بهتری برایتان داریم! بهانهای ساده و خوشمزه که قطعا روز تعطیلتان را میسازد؛ چند دستور ویژه فقط با نان تست. این نان را به سادگی میتوانید بخرید و سادهتر از آن صبحانه یا عصرانه درست کنید.
مواد لازم
بادام خام/ 300 گرم
عسل/ 5 قاشق غذاخوری
دارچین / یک قاشق غذاخوری
کره گیاهی/ یک قاشق غذاخوری
نان تست/ یک بسته
طرز تهیه
بادامها را بشویید و سپس آنها را داخل آب داغ بیندازید تا پوست از گوشت بادام جدا شود.
بعد آنها را آبکش کرده و بشویید و تا پوستها کاملا جدا شوند. عسل را کمی گرم کنید تا روان شود، اما اگر آن را بیرون از یخچال نگهداری کردهاید و حالت روان دارد، نیازی به گرم کردن عسل نیست.
کره را بزنید تا کاملا نرم شود.
به آن دارچین اضافه کنید و هم بزنید تا کره و دارچین کاملا با هم مخلوط شوند.
اکنون یک لایه کره مخلوط با دارچین روی نانهای تست بمالید.
سپس آنها را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو بگذارید تا حالت تنوری بگیرند.
بعد آنها را بیرون آورده و عسل روی آنها بمالید. سپس روی آنها بادامهای خام را قرار دهید. صبحانه آماده است.
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
تخممرغ/ 6 عدد
پنیر پیتزای رنده شده/ 300 گرم
پودر آویشن/ یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه/ یک سوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز/ یک سوم قاشق چایخوری
نمک/ به مقدار لازم
نان تست/ یک بسته
روغن کانولا/ 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید/ یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پودر آویشن، را با پودر فلفل سیاه و قرمز آسیاب شده مخلوط کنید. سپس آنها را به پنیر پیتزا اضافه کرده و هم بزنید تا ادویهها کاملا با پنیر مخلوط شوند.
سپس روی نانهای تست پنیربریزید. برای اینکه پنیرها کاملا آب شده و بخشی از آنها شکل کرانچی به خودش بگیرد، نانها را روی سینی فر که کف آن را به آرد سفید آغشته کردهاید، بچینید. روی سینی را بکشید و سینی را داخل فری که قبلا روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کردهاید، بگذارید.
به مدت 10 دقیقه پنیرو نان باید در فر بماند. دراین فاصله داخل ماهیتابه روغن بریزید.
تخممرغها را با نمک داخل آن بیاندازید. زیر شعله را کم کنید تا تخممرغها عسلی نزدیک به پختن شود. بعد از 10 دقیقه، سینی را از فر درآورید.
روی آن را بردارید و تخممرغها را داخل هر نان بگذارید.
سپس دوباره سینی را داخل فر قرار داده و این بار به مدت 3 دقیقه از شعله بالا به نانها حرارت بدهید.
مواد لازم
کره بادام زمینی/ نصف فنجان
موز/ دو عدد
سیب/ یک عدد
انگور سیاه/ یک فنجان
توتفرنگی/ نصف فنجان
نان تست/ نصف بسته
طرز تهیه
سیبها را بشویید.
آنها را با پوست به شکل هلالی خرد کنید. کاکل توتفرنگیها را جدا کرده، آنها را بشویید.
موزها را شسته و سپس آنها را پوست بکنید. آنها را باریک حلقه کنید. انگورها را از خوشه جدا کرده و بشویید. نانهای تست را داخل تستر بگذارید تا گرم شوند.
سپس روی آنها یک لایه کره بادام زمینی بمالید.
سپس با کمک سیب، موز، توتفرنگی وانگور سیاه ، نانها را تزئین کنید تا شکل صورتکهای مختلف روی نان تست درست شود. این تستها صبحانه کاملی برای کودکان هستند.
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
کدوی سبز/ چهارعدد
پیاز/ یک عدد
سیر/ 2 حبه
جعفری/ یک و نیم فنجان
گوجهفرنگی/ چهارعدد
ماست یونانی/ دو فنجان
پودر آویشن/ یک قاشق چای خوری
زردچوبه/ یک سوم قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه/ یک سوم قاشق چایخوری
نمک/ به مقدار دلخواه
روغن ذرت/ 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون/ 2 قاشق غذاخوری
نان تست/ یک بسته
طرز تهیه
کدوها را بشویید و پوست بکنید.
سپس آنها را داخل مخلوط کن ریخته تا به شکل پوره درآید. پیاز و سیر را پوست کنده،بشویید و ریز خرد کنید.
گوجهفرنگیها را بشویید و ریزخرد کنید. داخل ماهیتابه روغن بریزید. ابتدا پیاز را بریزید و با کمی زردچوبه تفت بدهید.
سپس سیر را اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون پودر فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید.
تفت بدهید و بعد گوجهفرنگیهای خرد شده را همراه با کمی نمک اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا گوجه آب بیندازد. بعد از اینکه تقریبا آب آن تمام شد، آن را هم زده و شعله را خاموش کنید. جعفریها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید. با قلممو روی نانها روغن زیتون بمالید.
به مدت 30 ثانیه آنها را داخل ماکروویو بگذارید.
آنها را از ماکروویو درآورده و ابتدا یک لایه پوره کدو روی آن بمالید.
سپس روی آن مخلوط گوجه، پیاز و سیر و ادویه را قرار داده و به شکل دلخواه روی آن را با ماست یونانی وجعفری تزئین کنید.
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
خیار/ 3 عدد
کدوی سبز/ 2 عدد
توتفرنگی/ یک فنجان
موز/ دو عدد
تخممرغ/ دو عدد
پنیر پیتزای ورقهای/ یک بسته
شکلات نوتلا/ نصف فنجان
کره بادام زمینی/ نصف فنجان
دارچین/ یک سوم قاشق چایخوری
نمک/ به میزان دلخواه
نان تست/ دو بسته
طرز تهیه
تخممرغها را شسته و بگذارید بپزند.
خیارها را بشویید، اما آنها را پوست نکنید. سپس خیارها را باریک حلقه کنید. کدوها را شسته، پوست بکنید و بعد داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآیند.
سپس دستگاه را خاموش کرده و نمک و دارچین اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا ادویهها با کدو مخلوط شده و طعمدار شوند. موزها را شسته و پوست بکنید. سپس باریک حلقه کنید. کاکل توتفرنگی را جدا کرده و بعد از این که آن را به مدت 2 دقیقه خیس کردید، آن را شسته و بگذارید آب آن برود.
سپس توتفرنگیها را دو نیم کنید.
نانهای تست را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو یا یک دقیقه داخل تستر بگذارید تا از حالت خمیری درآیند.
سپس مانند تصویر، روی بعضی از آنها شکلات نوتلا و روی بعضی دیگر کره بادام زمینی بمالید.
روی نانی که شکلات نوتلا مالیدهاید، توتفرنگی و روی آنهایی که کره بادامزمینی دارند، حلقههای موز را بگذارید.
یک ورقه پنیر پیتزا روی نانهای دیگر گذاشته و حلقههای تخممرغهای پخته را روی آن قرار دهید.
پورههای کدوی طعمدار شده با ادویه را نیز روی تکههای دیگری از نان قرار دهید. صبحانه متنوعی خواهید داشت که پاسخگوی همه ذائقههاست.
تعداد نفرات: 6 نفر
مواد لازم
اسفناج 200 گرم
ذرت کنسروی/ یک عدد
اسفناج/ 300 گرم
پنیر پیتزای رنده شده/ یک بسته 300 گرمی
پیاز/ یک عدد
سیر/ دو حبه
نمک/ به مقدار دلخواه
نان تست/ یک بسته
طرز تهیه
اسفناجها را پاک کرده و سپس آنها را خیس کنید.
5 دقیقه بعد آنها را بشویید. بگذارید آب آنها برود. بعد آنها را ریز خرد کنید.
اسفناج خرد شده را با ذرت کنسروی مخلوط کنید. پیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و ریز خرد کنید.
آنها را هم با کمی نمک به اسفناج خرد شده و ذرت اضافه کنید. هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. اکنون روی نان تست از مخلوط مواد یک لایه بگذارید.
سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید.
نانهای آماده شده را به مدت 2 دقیقه داخل ماکروویو بگذارید تا اسفناجها پخته و نان کبابی شده و پنیر نیز کاملا آب شود.
مواد لازم
ماهی سالمون/ دو تکه
تخممرغ/ 3 عدد
پودر شوید/ یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه آسیاب شده/ یک سوم قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه/ یک قاشق قاشق غذاخوری
شاخه شوید خشک/ 10 شاخه
ماست یونانی/ دو فنجان
نان تست/ یک و نیم بسته
نمک/ به مقدار لازم
طرز تهیه
ماهی سالمون را بشویید.
بعد از اینکه آب آن رفت، با چاقوی تیز، ماهی را لایه لایه برش بزنید. تخممرغها را آب پز کنید. مقداری از فلفل سیاه را آسیاب کنید.
سپس آن را با پودر شوید و نمک مخلوط کنید. بعد از اینکه تخممرغها پخت، آنها را پوست کنده و حلقه کنید. اکنون روی هر تکه نان، یک لایه ماست یونانی بمالید.
به مقدار دلخواه از ورقه ماهی روی آن بگذارید. کنار آن حلقههای تخممرغ پخته را بگذارید.
سپس مخلوط پودر شوید، فلفل سیاه و نمک آسیاب شده را روی آن بریزید.
نانهای تست آماده شده را به مدت 2 دقیقه داخل ماکروویو قرار دهید تا ماهی بپزد. سپس آن را از داخل ماکروویو درآورده و با شاخه شوید خشک و دانههای فلفل سیاه تزئین کنید.
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم
آووکادو/ سه عدد
گوجه گیلاسی/ دو فنجان
پیاز/ دو عدد
سیر/ یک حبه
پنیرصبحانه/ نصف قالب
گوجهفرنگی/ 5 عدد
ماهی سالمون ورقه شده/ 10 ورقه
شوید تازه خرد شده/ یک فنجان
پنیر پیتزای رنده شده/ دو فنجان
نمک و فلفل/ به میزان دلخواه
نان تست/ دو بسته
طرز تهیه
ابتدا آووکادوها را بشویید.
سپس آنها را پوست کنده و داخل مخلوطکن بریزید تا به شکل پوره درآیند.
پیازها و سیر را پوست کنده، ریز خرد کنید.
گوجهگیلاسیها و گوجهفرنگیها را بشویید. گوجه گیلاسیها را به دو نیم تقسیم کرده و گوجهفرنگیها را ریز خرد کنید.
شویدها را پاک کرده، خیس کنید و بعد از اینکه آب آن رفت، ریزخرد کنید.
این شویدها برای تزئین تستها پس از خروج از ماکروویو است.
پنیر صبحانه را خرد کنید. ماهی سالمون را بشویید. سپس بخشی از آن را به شکل ورقهای نازک درآورید.
سپس روی هر نان تست، یک لایه پنیر پیتزا بمالید.
بعد از آن یک لایه آووکادو بمالید.
سپس بسته به دلخواهتان از گوجه خرد شده، گوجهگیلاسی دو نیم شده، مخلوط پیاز و سیر و ماهی سالمون ورقهای بگذارید. روی آن پنیر صبحانه خرد شده بریزید.
نمک و فلفل نیز به مقدار دلخواه اضافه کنید.
اکنون تستها را داخل ماکروویو قرار داده و تا پختن ماهیها صبر کنید. سپس تستها را از ماکروویو درآورید و روی آن را با شوید تازه خرد شده تزئین کنید.
تعداد نفرات: 6 نفر
منبع: وب سایت همشهری
انتهای پیام/