اصغر فرجزاده اهری عضو انجمن تجهیزات پزشکی و مدیر عامل یک شرکت فناور در گفتوگو با خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: ورود کالاهای قاچاق در حوزه تجهیزات پزشکی، ضربه بزرگی به پیکره شرکتهای تولیدی داخلی میزند و افراد زیادی شغلهای خود را از دست میدهند.
وی با بیان اینکه کالای قاچاق در حوزه تجهیزات پزشکی باعث تعطیل شدن بسیاری از کارگاهها شده است افزود:کالای قاچاق باعث کاهش توان رقابت و در نتیجه کم شدن سطح تولید داخلی و بیکاری کارگران میشود و اگر مسئولان ذیربط در این مورد تصمیم جدی نگیرند حوزه سلامت ممکن است با مشکلات جدیتری روبرو شود.
فرجزاده عنوان کرد: کالاهای قاچاق از نظر بهداشتی ممکن است ایمنی کامل نداشته باشد و سلامت افراد مصرف کننده و بیماران را به خطر بیاندازد.
وی بیان کرد: شرکت تولیدکننده دستکشهای بهداشتی مبلغی در حدود 36 میلیارد تومان از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور طلب دارد که به دلیل پرداخت نشدن بدهی دانشگاهها، این شرکت و بسیاری از مراکز دیگر در حوزه تجهیزات پزشکی با مشکل مالی روبرو شده است.
عضو انجمن تجهیزات پزشکی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته پرداخت بدهیها هر 6 ماه انجام میشد، اظهار کرد: در حال حاضر بدهی شرکتهای تولید کننده هر یک و نیم سال و 2 سال یکبار پرداخت میشود و این مسئله باعث شده تا توان مالی شرکتهای تولیدی بسیار کاهش یابد.
انتهای پیام/