به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ محمدقلی زاریان رئیس جهاد کشاورزی چاروسا با بیان اینکه پیش بینی میشود از این مزارع حدود ۸۰۰۰ تن پیاز برداشت شود گفت: بذر استفاده شده در مزارع این بخش از نوع محلی است که با توجه به نبود سردخانه و نبود بازار خرید مناسب، یکی از مشکلات کشاورزان پیازکار چاروسایی است.
محمدقلی زاریان افزود: پیاز چاروسا به دلیل استفاده نکردن کشاورزان از کود شیمیایی و سموم شیمیایی و داشتن مزه تند از مرغوبترین پیازهای استان است.
وی با بیان اینکه ۹۰۰ درصد تولید محصول کشاورزی بخش چاروسا به صورت ارگانیک است ادامه داد: کاشت پیاز در مزارع چاروسا از آذر ماه هر سال آغاز میشود و برداشت آن نیز تیرماه است.
رئیس جهاد کشاورزی چاروسا اضافه کرد: روستاهای الگن، المور، دشت آزادی، قلعه رئیسی، کل بازار، کوشک، دره خواجه و جاورده مهمترین مناطق کاشت پیاز در چاروسا هستند.
انتهای پیام/ش