به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مهمترین رویداد عرصه دریایی و بندری کشور فردا با حضور رییس جمهور و مقامات عالی 13 کشور در دنیا به بهره برداری می رسد.
بندر شهید بهشتی استان سیستان و بلوچستان در منطقه چابهار با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد دلار فردار آغاز به کار می کند با عملیاتی شدن ساخت این بندر اقتصاد منطقه رونق چشم گیری پیدا می کند.
بندر شهید بهشتی به عنوان محور توسعه شرق کشور نامیده می شود به طوری که آقایی مدیر کل بنادر استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی با بیان اینکه سهم تجارت دریایی کشور با افتتاح بندر چابهار دو برابر می شود، گفت: با ساخت بندر چابهار کارخانجات بسیار مهمی از جمله فرآوری محصولات ایجاد می شود به طوری که هم اکنون، زیر ساخت های این کارخانجات آماده شده است.
ظرفیت بندر شهید بهشتی چابهار پس از افتتاح فاز نخست آن دو و نیم برابر معادل 8 و نیم میلیون تن خواهد رسید. ازجمله مزایای بندر چابهار می توان به بزرگترین بندر اقیانوسیه کشور و نزدیکی آن به منطقه آزاد تجاری چابهار اشاره کرد و پهلوگیری بزرگترین کشتی ها با آبخور 16.5 متر و نیز داشتن موقعیت ممتاز جغرافیایی مناسب برای ترانزیت کالا به کشورهای آسیایی میانه از دیگر مزایا و ویژگی های این بندر اقیانوسی به شمار می رود.
در ادامه اشرفی مسوول برنامه ریزی و کنترل پروژه بندر شهید بهشتی چابهار در گفتگو با خبرنگار راه و شهرسازی با بیان اینکه تمامی پروژه بندر شهید بهشتی به صورت EPS اجرا شده است، تصریح کرد: تمامی مراحل ساخت این بندر توسط مهندسان ایرانی انجام شده است و در این بندر موج شکنی به طول هزار و 470 متر احداث شده است.
گفتنی است؛ با ساخت این بندر شرایط و مشکلات اقتصادی موجود در استان سیستان و بلوچستان بر طرف می شود و تولید ناخالصی و تقویت روابط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای همسایه چندین برابر می شود.
انتهای پیام /