حریرچی از بروز مشکلات زنجیره‌ای در حوزه سلامت با بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها خبر داد.

بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها سبب بروز مشکلات زنجیره‌ای در حوزه سلامت/ نصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی محصولات مواد غذاییایرج حریر‌چی سخنگوی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: با توجه به مصوبات مجلس شورای اسلامی و قانون بودجه سال 96 که منطبق با سیاست‌های کلی سلامت و بهداشت است، توصیه اکید‌ی بر حمایت بیمه‌ای از داروهای مختلف شده است.

وی بیان کرد: در برهه ای از زمان در سراسر کشور قطره آهن و ویتامین D به مقدار کافی حتی در خانه‌های بهداشت وجود نداشت که نتیجه آن کم‌خونی و حتی پوکی استخوان گریبانگیر زنان و به خصوص دختران در آینده می‌شد.

 ضرورت نصب چراغ راهنمای تغذیه بر مواد غذایی

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه ساخت تخت‌های بیمارستانی ایمن جدید هزینه‌هایش کمتر از بازسازی و یا مقاوم سازی بیمارستان‌های کشور و به ویژه در کلان‌شهرهاست، به طوریکه 24 هزار تخت به مجموع تخت‌های بیمارستانی اضافه شده است.

حریر‌چی با اشاره به اینکه بدهی سازمان‌های بیمه‌گر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را در آینده دچار مشکل می‌کند، اظهار کرد: بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها باعث تاخیر در پرداخت کارانه‌ کارکنان حوزه بهداشت و درمان کشور می‌شود و بیمارستان‌ها نیز نمی‌توانند طلب شرکت‌های پخش دارویی و یا تجهیزات پزشکی را بدهند و این مسئله باعث ایجاد یک زنجیره مشکلات و مسائل در حوزه سلامت می‌شود.

حریرچی‌ یادآور شد: چراغ راهنمای تغذیه و برچسب اصالت کالا بر روی محصولات خارجی لزوما باید نصب شود و خوشبختانه امروزه با کمک سازمان‌های زیر‌بط میزان مواد مضر مانند نمک و شکر در مواد غذایی کاهش پیدا کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.