به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید احمد طاهری مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سالانه ۵۶۲ تن قارچ خوراکی در ۱۶ واحد تولید قارچ خانگی و یک واحد صنعتی در شهرستان بابل تولید و به بارزار مصرف عرضه میشود.
وی افزود: قارچهای خوراکی بویژه قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز بدن بوده که از این نظر میزان پروتئین آن ۲ برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بابل به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.
وی از برگزاری کارگاههای آموزشی تئوری وعملی برای علاقهمندان پرورش قارچ این شهرستان خبرداد و گفت: با بهره مندی فراگیران از نحوه درست پرورش قارچ شاهد تولید در مقیاس بالاتر، اشتغالزایی در این زمینه و رشد اقتصادی باشیم.
انتهای پیام /ر