به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، محمود کشوری مقدم مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این تسهیلات با سود چهار درصد و در قالب سرمایه در گردش به صورت ۱۱ ماهه در بخشهای مختلف کشاورزی از جمله زراعت و باغبانی، دامداری و دامپروری، شیلات و آبزیان و ... پرداخت شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت افزون بر ۲ میلیارد ریال تسهیلات اضطراری نظیر خرید بذر گندم و ... به بهره برداران این بخش اعطا شده است.
وی با بیان اینکه صندوق حمایت از بخش کشاورزی از سال ۸۶ در سیستان و بلوچستان فعالیت خود را آغاز کرده است گفت: هم اینک سرمایه این صندوق ۲۰۶ میلیارد ریال است که ۴۸ درصد آن به دولت و ۵۲ درصد به تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی این استان تعلق دارد.
وی افزود: این صندوق به منظور حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی با مشارکت تولید کنندگان و بهره برداران این بخش و با هدف تجمیع و تخصیص مطلوب منابع مالی برای ارتقای نرخ سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و ساماندهی نیاز مالی و اعتباری تولید کنندگان این بخش راه اندازی شده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این صندوقها با توجه به مردم نهاد بودن میتوانند زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی باشند گفت: در برنامههای ششم توسعه و دیگر برنامههای کلان کشور توجه ویژهای به افزایش سرمایه این صندوقها شده است.
کشوری مقدم اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان ۲۱۸ سهام دار دارد.
انتهای پیام/گ