به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ فرزاد رستمی عصر امروز در جلسه کارگروه رونق تولید این شهرستان اظهار کرد: سال گذشته اعتبارات اختصاص یافته برای این منظور از طریق پست بانک به عنوان بانک عامل صندوق توسعه ملی در اختیار شهرستانهای لرستان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: سال گذشته و با توجه به اینکه شهرستان بروجرد دیرتر از سایر شهرستانها به این مقوله ورود پیدا کرد، سهم کمتری از این اعتبارات شناور را به خود اختصاص داد.
مدیرکل شعب پست بانک لرستان خاطر نشان کرد: صندوق توسعه ملی تسهیلاتی را با نرخ سود ۱۰ درصد به بخش کشاورزی و مناطق محروم روستایی اختصاص داده است.
رستمی ادامه داد: در این راستا تسهیلات به طرحهایی در حوزههای احداث گلخانه، مکانیزاسیون و خرید ادوات کشاورزی، انتقال و بهرهبرداری از آب و صنعتی کردن آن پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه طرحهای ایجادی در حوزههای منابع طبیعی و زیست محیطی نیز وجود دارد، افزود: سهم استان لرستان از این اعتبارات شناور بوده و بر اساس ظرفیتها افزایش مییابد.
مدیرکل شعب با اشاره به اینکه شیوه نامه این تسهیلات تاکنون ابلاغ نشده است، بیان کرد: این اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی و با هدف ایجاد و تولید اشتغال در مناطق محروم اختصاص مییابد.
رستمی تصریح کرد: چهار بانک پست بانک، کشاورزی، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید این تسهیلات را پرداخت میکنند که سهم هر یک از بانکها مشخص شده است.
وی اظهار کرد: حداقل ۹۰ درصد از طرحهای موجود در بخشهای مختلف کشاورزی، گردشگری و شیلات را در سه بخش سرمایه در گردش، طرحهای توسعهای و ایجادی را شامل میشود و سقف پرداختی برای هر طرح دو میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل شعب پست بانک لرستان در ادامه در خصوص استفاده از پنلهای خورشیدی و بهرهمندی از مباحث درآمدی آنها گفت: در این راستا تفاهمنامهای با شرکت توزیع برق لرستان منعقد و مبادله شده است.
رستمی با اشاره به اینکه خرید برق تولیدی پنلهای خورشیدی تضمین شده است، بیان کرد: بر این اساس هر شهروند شهری و روستایی میتواند، با نصب پنلهای خورشیدی کارآفرین باشد.
وی ادامه داد: برای این منظور تسهیلاتی از طریق صندوق توسعه ملی با نرخ سود ۱۰ درصد و حداکثر ۳۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و بنا است که تا پایان امسال حداقل ۲۰۰ پایگاه پنل خورشیدی در استان لرستان ایجاد شود.
مدیرکل شعب پست بانک لرستان تاکید کرد: هر پنل خورشیدی میتواند، در آمد در خور توجهی را در سبد خانوارهای شهری و روستایی بگنجاند.
انتهای پیام/د