به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ اردشیر دریکوند عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان لرستان گفت: پس از اعلام نتایج انتخابات شورای پنجم جلساتی را با حضور اعضای منتخب برگزار کردیم تا با برنامهریزی مناسب فعالیت شورای پنجم را شروع کنیم و پس از آن برای انتخاب شهردار شروع به بررسی کرده و فراخوان اعلام کردیم و نهایتا انتخاب وحید رشیدی به عنوان شهردار خرمآباد مورد تایید اکثریت شورایشهر قرار گرفت.
وی افزود:بر این باوریم که شورایشهر باید برنامه محور باشد و اعتقاد داریم که خرمآباد باید چشم انداز ۲۰ ساله داشته باشد و پس از آن برنامه ۵ ساله با برش یک ساله داشته باشیم و در این راستا بررسیهای لازم را در جهت شناخت نقاط ضعف و قوت انجام دادیم.
رئیس شورای شهر به بدهی شهرداری خرمآباد اشاره و عنوان کرد: در حسابرسیها مشخص شد که بدهی شهرداری خرمآباد بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان است که ممکن است این بدهی به بالای ۳۰۰ میلیارد تومان نیز برسد.
دریکوند گفت:یکی از حوزههایی که میتواند در توسعه خرمآباد کمک کند حوزه گردشگری است که در این راستا برنامهریزی مناسبی باید صورت گیرد.
وی به بدهی کارگران شهرداری اشاره و بیان کرد:اولویت در پرداخت حقوق در گذشته برای شهرداری مرکزی بود که با پیگیریهای صورت گرفته اولویت پرداخت حقوق را به نیروهای پاکبان دادهایم و این نیروها قبل از شهردار و معاونین باید حقوق بگیرند.
دریکوند شهرداری خرمآباد را یک سازمان ورشکسته اعلام کرد و افزود:بدنبال این هستیم که معاونت سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی را در شهرداری خرمآباد راهاندازی کنیم چرا که اعتقاد داریم تا زمانی که بخش خصوصی به کمک توسعه خرمآباد نیاید گام موثری برداشته نخواهد شد.
عضو شورای شهر خرمآباد اظهار داشت:در بحث پسماند با یک سرمایه گذار آلمانی وارد مذاکره شدیم و در تلاش هستیم که از کمک سرمایه گذاران بخش خصوصی برای برون رفت شهرداری از وضعیت کنونی استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد:به دنبال ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری هستیم که یکی از این منابع پایدار برجهای دوقلو است.
وی اظهار داشت:متاسفانه شهروندان به هر دلیلی اعتماد خود را به مدیریت شهری از دست دادهاند و نشانه آن مشارکت ۷ درصدی مردم در پرداخت عوارض است و لذا باید تلاش کنیم که با فرهنگسازی مناسب اعتماد مردم را به مدیریت شهری برگردانیم.
رئیس شورای شهر خرمآباد در ادامه در مورد زیرگذر بهارستان تصریح کرد:اگر این زیرگذر در زمان شورای پنجم بود اجازه احداث آن را نمیدادیم و حتی اگر ۱۰ درصد پیشرفت داشت آن را پر میکردیم، اما با توجه به پیشرفت ۵۰ درصدی خاک برداری پروژه باید به شکلی مناسب آن را پیش ببریم.
وی ثبات مدیریتی را از عوامل موثر در توسعه دانست و عنوان کرد:یکی از مسائلی که تا کنون از آن ضربه خوردهایم عدم ثبات مدیریتی است که نتایج آن در توسعه و پیشرفت شهر تاثیر داشته است.
دریکوند گفت:از شهردار خرمآباد خواستیم برای توسعه شهر حداقل برنامهریزی چهار ساله داشته باشد و بر این اساس برنامهریزی ۵ ساله با برشهای یک ساله در حال تهیه است.
انتهای پیام/د