فرماندار ایرانشهر گفت: هم اینک ۲۴ واحد مرغداری صنعتی گوشتی با ظرفیت تولید ۵۸۰ هزار قطعه در هر دوره، در این شهرستان فعال است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، نبی بخش داودی  فرماندار ایرانشهر  اظهار داشت: تولید سالانه افزون بر هفت هزار تن گوشت سفید؛ ایرانشهر را به عنوان یکی از مناطق پرورش مرغ در سیستان و بلوچستان مطرح کرده است.

داودی  بیان کرد: ۱۶ واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان سبب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ انجام شود.

وی افزود: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ نفر در مرغداری‌های ایرانشهر مشغول به کار هستند، گفت: مرغ‌های تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه می‌شود.

فرماندار ایرانشهر اظهار داشت: مصرف سالانه این شهرستان حدود ۶ هزار تن گوشت مرغ است.

داودی اظهار داشت: همچنین یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار ۱۶ هزار قطعه در روز، نیز در شهرستان ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغ‌های تولیدی دارد.

علی اصغری یکی از تولید کنندگان مرغ در ایرانشهر گفت: کمبود سهمیه سوخت وافزایش ۳۰ درصدی خوراک مرغ از جمله مهمترین مشکلات مرغداران این منطقه است.

وی بیان کرد: بخش بزمان از مناطق سردسیر ایرانشهر است که متاسفانه به دلیل کمبود سهمیه سوخت مرغداری‌های این منطقه با مشکلات زیادی رو به رو هستند.

وی افزود: مسئولان جهاد کشاورزی و فرمانداری ایرانشهر نسبت به اختصاص سهمیه سوخت بیشتر به مناطق سردسیر این شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/ع

فعالیت چندین واحد مرغداری صنعتی در ایرانشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.