به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، نبی بخش داودی فرماندار ایرانشهر اظهار داشت: تولید سالانه افزون بر هفت هزار تن گوشت سفید؛ ایرانشهر را به عنوان یکی از مناطق پرورش مرغ در سیستان و بلوچستان مطرح کرده است.
داودی بیان کرد: ۱۶ واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان سبب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ انجام شود.
وی افزود: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ نفر در مرغداریهای ایرانشهر مشغول به کار هستند، گفت: مرغهای تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه میشود.
فرماندار ایرانشهر اظهار داشت: مصرف سالانه این شهرستان حدود ۶ هزار تن گوشت مرغ است.
داودی اظهار داشت: همچنین یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار ۱۶ هزار قطعه در روز، نیز در شهرستان ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغهای تولیدی دارد.
علی اصغری یکی از تولید کنندگان مرغ در ایرانشهر گفت: کمبود سهمیه سوخت وافزایش ۳۰ درصدی خوراک مرغ از جمله مهمترین مشکلات مرغداران این منطقه است.
وی بیان کرد: بخش بزمان از مناطق سردسیر ایرانشهر است که متاسفانه به دلیل کمبود سهمیه سوخت مرغداریهای این منطقه با مشکلات زیادی رو به رو هستند.
وی افزود: مسئولان جهاد کشاورزی و فرمانداری ایرانشهر نسبت به اختصاص سهمیه سوخت بیشتر به مناطق سردسیر این شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای پیام/ع