مصرف ماهی، چربی خون را کاهش می دهد+فیلم

کارشناس تغذیه بر این باورند امگا 3 موجود در گوشت ماهی می تواند چربی مضر خون را کاهش دهد.

دکتر آناهید کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: گوشت ماهی علاوه بر اینکه دارای پروتیئن مرغوب با قابلیت هضم آسان می باشد در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد زیرا درصد زیادی از چربی های گوشت ماهی از انواع اشباع نشده بوده و میزان کلسترول گوشت ماهی بسیار پایین است.

خسرو آناهید افزود: مواد معدنی گوشت ماهی نظیر فسفر،کلسیم،آهن،سلنیم،منیزیم،ید و سایر عناصر مفید می باشد که همگی اثرمهمی در سلامتی انسان دارند.

وی با بیان اینکه مصرف ماهی سبب رشد بهتر و افزایش هوش می شود عنوان کرد:افزایش سلامت و طول عمربیشتر و جلوگیری از ابتلا به بیماری های گواتر ،پوسیدگی دندان و بیمار ی های قلبی و عروقی از جمله فواید مصرف ماهی است.

آناهید اضافه کرد: گوشت ماهی کلیه اسید آمینه های ضروری بدن مثل لیزین ،لوسین،آرژنین،هسیستدین،والین و تریپتوفان است.

وی ادامه داد:ماهی هایی را باید برای مصرف انتخاب کرد که غنی از اسیدهای چرب امگا3 باشند که ماهی سالمون،قزل الا و شاه ماهی از جمله این آبزیان است.

آناهید با بیان اینکه ماهی را می توان شش ماه در فریزر نگهداری کرد گفت:ماهی تازه دارای درخشندگی و شفافیت بر روی پوست بوده و آبشش آن نیز رنگ قرمز روشن و بدون لزج است.

 انتهای پیام/ع

کاهش چربی مضر خون با مصرف ماهی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.