به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ همتی قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در طول ۱۰ سال گذشته میزان چاقی در دانش آموزان و کودکان زیر ۶ سال ۲ برابر شده است.
وی با بیان اینکه در مطالعات انجام شده، ۱۸ درصد دانش آموزان فارسی اضافه وزن و چاقی دارند تصریح کرد: ۴۲ درصد دانش آموزان روزانه از کیک، کلوچه، بیسکویت و شکلات و ۱۰ درصد هم چیپس، پفک و چوب شور مصرف میکنند.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: از مهمترین علل افزایش چاقی در بین دانش آموزان، الگوی غلط غذایی و تغییر سبک زندگی است.
همتی بیان کرد: صدر نشین علل مرگ و میر در ایران، بیماریهای قلبی عروقی است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار بهداشت جهانی، روزانه مصرف پنج گرم نمک،۴۰ گرم قند و شکر پیدا و پنهان و ۳۵ گرم چربی برای هر فرد مجاز است.
قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف بیش از حد مجاز نمک، شکر، چربی در بین ایرانیان سبب شیوع چاقی و اضافه وزن و به دنبال آن، بیماریهای قلبی عروقی، چربی و پرفشاری خون و برخی سرطانها شده است.
انتهای پیام/ن