توسط دامپزشکی استان کرمانشاه، دوره آموزشی«اصول بهداشت و امنیت زیستی در مرغداری ها» برگزار شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  بهرام توحیدفر، مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اجرای این دوره آموزشی در راستای برنامه های آموزش و توانمندسازی کارمندان سازمان دامپزشکی کشور صورت گرفت.

وی با بیان اینکه مدرس دوره علیرضا حیدری، مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان بود، افزود: کاردانان و کارشناسان دامپزشکی شاغل در شبکه های دامپزشکی استان در این دوره حضور یافتند.

به گفته مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، امنیت زیستی به مجموعه‌ای از اقدامات محدود کننده رشد و تکثیر ارگانیسم‌های بیماریزا در مزارع اطلاق می‌شود که در صورت عدم توجه به آن علاوه بر زیان های اقتصادی بر سلامت جامعه نیز تأثیرگذار است.

توحیدفر اعمال کامل امنیت زیستی را موجب به حداقل رسیدن انتشار عوامل بیماری زا دانست و گفت: تأمین بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و پرندگان در کنار مسئله مهم تأمین امنیت غذایی باعث می‌شود تا دامپزشکی اهتمام ویژه‌ای بر آموزش و رصد مرغداری‌ها داشته باشد.

وی رعایت اصول بهداشتی و نحوه صحیح ضدعفونی سالن‌های پرورش، همچنین انتخاب صحیح ماده ضدعفونی را حائز اهمیت برشمرد و مدیریت، پیشگیری و امنیت زیستی را سه رکن اساسی در فعالیت یک واحد پرورشی طیور و مرغداری عنوان کرد.

مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: در این دوره آموزشی در خصوص اصول بهداشت و مبانی امنیت زیستی، اهداف و روش‌های اجرای آن در مزارع طیور و سطوح امنیت زیستی در مرغداری‌های گوشتی، مرغ مادر و خودروهای حمل مطالبی مطرح شد.

 

انتهای پیام/ز

 

دوره آموزشی اصول بهداشت و امنیت زیستی در مرغداری ها برگزار شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.