معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران از آغاز پذیرش سراسری حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد.

آغاز پذیرش سراسر حوزه‌های علمیه خواهران کشوربه گزارشحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حوزه‌های علمیه خواهران، آقای محمود خالقی، روز گذشته در نشست خبری پذیرش سراسری حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌های اخیر پذیرش سراسری حوزه‌های علمیه خواهران در بهمن ماه آغاز شده است و امسال نیز پذیرش، در روز ولادت با سعادت حضرت زینب(س) آغاز و تا ۳۰ بهمن ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در مقاطع سطح ۲، ۳ و ۴ است افزود: افرادی که با مدرک دیپلم در حوزه‌های علمیه خواهران پذیرش می‌شوند باید ۱۹۰ واحد تحصیلی و افرادی که با مدرک سیکل و از دبیرستان وارد حوزه‌های علمیه خواهران می‌شوند باید ۲۶۶ واحد تحصیلی بگذازنند.

معاون آموزش حوزه‌‌های علمیه خواهران با بیان اینکه پذیرش سطح ۲ در حوز‌ه‌های علمیه خواهران آزمون ورودی ندارد و آزمون به صورت شفاهی انجام می‌شود خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴۰۹ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور برای تحصیل طلاب سطح ۲ وجود دارد که طلاب به صورت حضوری، نیمه حضوری و پاره وقت در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: در سطح ۳ نیز ۶۸ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور وجود دارد که آزمون ورودی این سطح در روز ۱۴ اردبیهشت سال ۱۳۹۷ برگزار می‌شود البته تحصیل در سطح ۳ به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری است.

آقای خالقی عنوان کرد: امسال پنجمین سال پذیرش سطح ۴ در حوزه‌های علمیه خواهران است و در حال حاضر ۴ رشته فقه خانواده، تفسیر تطبیقی، حکمت متعالی و کلام اسلامی برای طلاب این سطح در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد طلاب شاغل به تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران بیش از ۶۵ هزار نفر است که از این تعداد بیش از ۵۵ هزار نفر در مقطع سطح دو، حدود ۹۵۰۰ نفر در مقطع سطح سه و بیش از ۴۰۰ نفر در سطح ۴ مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزش حوزه‌‌های علمیه خواهران گفت: ارائه آمار متفاوت از حوزه‌های علمیه خواهران به دلیل این است که در برخی آمار، جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران خراسان در نظر گرفته می‌شود و در برخی نیز در نظر گرفته نمی‌شود و تفاوت‌های آماری به همین جهت است.

وی با بیان اینکه بیش از 42 هزار نفر در حوزه های علمیه خواهران فارغ التحصیل شده‌اند گفت: علاقمندان به تحصیل در حوزه های علمیه خواهران می‌توانند با مراجعه به مدارس علمیه خواهران سراسر کشور و یا با ورود به سایت مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران اقدام به نام‌نویسی کنند.

آقای خالقی با اشاره به ظرفیت پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران گفت: ظرفیت پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سال جاری ۲۲ هزار نفر در نظر گرفته شده است البته احتمال افزایش این آمار نیز وجود دارد.

وی با اشاره به پذیرش طلاب خارجی در حوزه‌های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: براساس توافق‌نامه‌ای که میان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه المصطفی به امضا رسیده است، طلاب غیر ایرانی نیز می‌تواند در حوزه‌های علمیه خواهران پذیرش و مشغول به تحصیل شوند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: همه ساله تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه، علاقمند به حضور در حوزه‌های علمیه خواهران هستند و جزئیات و شرایط ثبت نام این افراد در وبسایت حوزه‌های علمیه خواهران موجود است.

وی با بیان اینکه همه ساله تعدادی از دانشگاهیان متقاضی ورود به مقطع عمومی حوزه‌های علمیه هستند گفت: در حال حاضر در سطح ۲، بیش از ۹۰ درصد از استادان از بانوان هستند و در مقاطع سطح ۳ و ۴ نیر در تلاش هستیم تا بیشتر استادان از بانوان باشند.
آقای خالقی در پایان تصریح کرد: یکی از سیاست‌های معاونت آموزش حوزه‌های علمیه خواهران در سال‌های گذشته، اشراب شاخص‌های اخلاق و تربیتی در جذب و پذیرش و بوده است و این مبحث به صورت جدی دنبال شده است و بر همین اساس نیز، دوره‌های ارتقایی برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار